Print this page

Lidé z Porsche v Rusku dělali ramena na cyklistu, pak ale naštvali podstatně vyšší šajbu

By  čec 29, 2019

Některá auta dávají určitým lidem pocit nedotknutelnosti. Je ale třeba mít vždy na paměti, že i ta největší kosa může jednou narazit na kámen. Konfliktů z ruských silnic natočených na video je třináct do tuctu, ale tenhle je přece jen v něčem odlišný.

Loading...

Jestli je konflikt sehraný či pravý, nevíme, spíš bychom to odhadovali na souhru náhod, tohle přece jen není snadné sehrát a motivace typu „zajímavé video na internetu” není zase tak silná. Navíc to docela zapadá do ruských reálií - bezohledný chodec, bezohledný řidič, pak „někdo víc”, kdo má postavení, aby se přesouval Land Cruiserem (typické auto pro takový účel) za doprovodu Transporteru s nejspíše policejní ochrankou (soukromá by se asi takto nechovala, ale kdo ví). Někteří naráží na to, proč to zrovna někdo v tu chvíli točil, ale nevíme, co se dělo předtím, v Rusku se pořád něco děje a už sám chodec mohl být zajímavý objekt. Posuďte sami...

Zdroj: autoforum.cz

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.