Print this page

Muslim na stanici CBS: Chci, aby každá žena v této zemi byla zahalená od hlavy až po paty!

By  srp 18, 2019

Britský muslim Abú Rumayasah, radikál, který chce vidět každou ženu ve Velké Británi „zahalenou od hlavy až po paty“ poskytl rozhovor na stanici CBS News. A to s čím pomáhá lidem ve své komunitě je šokující.

Loading...

Rumayasah a jeho skupina podporovačů Islámu se pohybuje v ulicích východního Londýna a nabádá Brity, aby neporušovali islámské právo.

V sérii videí je vidět jak obtěžují ženy za to že nejsou dostatečně oblečené, kárají muže za to, že pijí alkohol, nebo nazývají muže nečistými, jestliže mají podezřejí, že jde o homosexuála.

„V konečném stádiu chci vidět každou jednu ženu v této zemi zahalenou od hlavy až po paty“, řekl Rumasayah moderátorce Clarisse Ward při rozhovoru v pořadu 60 Minutes.

„Chci vidět ruce useknuté ruce zlodějů. Chci vidět cizoložníky ukamenované k smrti. Chci právo šaría v Evropě, a chci ho také vidět v Americe. Věřím, že naše hlídky jsou prostředkem k dosažení tohoto cíle“.

Rumayasah řekl Clarisse Ward, že západní demokracie je „barbarský systém“ a on, že by měl mít možnost si svobodně zvolit islámské právo a měl mít možnost jej vynocovat, když se na to cítí. Dokonce řekl i moderátorce aby se zahalila.

„Proč bych vám nemohl žíct, abyste se zahalila? Brání mi něco, abych to řekl?“, zeptal se Rumayasah.

„Takže se zakryjte. A noste hidžáb“.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.