Print this page

Tohle zloděj opravdu nečekal. Když jej chytili s tržbou, doslova ho vykoupali ve výkalech

By  zář 04, 2016

Kadibudka vzhůru nohama se zlodějem uvnitř - tak na tuhle čórku mladý muž dlouho nezapomene! Sáhnout barmanovi na tržbu se nevyplácí nikde a nikdy. O tom se v noci na dnešek přesvědčil v Plzni mladík, který se v tanečním klubu Pantheon zmocnil několika desítek tisíc korun tržby a začal s penězi utíkat.

„Běželo za ním hodně lidí, vyhazovači i parta vietnamskejch kluků. Dohnali ho až v Presslově ulici, kde se jim pokusil schovat do plastové kadibudky vedle staveniště. To ale neměl dělat, protože oni prý tu budku s ním převrátili vzhůru nohama! Když ho vyndali, vypadal kouzelně,“ popsal nám přímý svědek, který nám také věnoval několik fotografií.

Na místo dorazila jako první hlídka bezpečnostní služby Tuebor GS, která ukončila zlodějovu potupu. Hned po Tueboru dorazili policisté, kteří si značně zapáchajícího zloděje od davu převzali.

„Případ nám byl oznámen kolem půl čtvrté ráno a oznamovatel uvedl, že v jednom z tanečních klubů v centru Plzně došlo k odcizení tržby. Jednalo se o částku vyšší než dvacet tisíc korun. Podezřelého dvacetiletého muže zadržela skupina občanů, kteří ho policistům předali v Presslově ulici. Na místě byly použity donucovací prostředky, muž byl následně umístěn do policejní cely a policisté na případu nadále intenzivně pracují,“ uvedla k případu mluvčí policie.

Na místo muselo být přivoláno i specializované vozidlo Městské policie Plzeň, které je určeno k transportu silně znečistěných osob.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.