Print this page

Odvážný krok. Putin zakázal vstup do Ruska Rothschildům a bankovnímu kartelu NWO

By  říj 07, 2018

Odvážný Vladimir Putin zakázal Jacobu Rothschildovi a bankovnímu kartelu Nového světového řádu (New World Order) jeho rodiny „za jakýchkoliv okolností“ vstup do Ruska. Putin nedávno svému kabinetu připomněl, že Rothschilům splatil dluh a „čapnul je za flígr a vykopl je z Ruska zadními dveřmi.“

Loading...

Na této schůzi viděli prezidenta, jak buší pěstí do stolu a zapřísahá se, že ten Nový světový řád (New World Order) zničí a podle kremelského zdroje na cestě k tomuto cíli ušel už pěkný kus cesty.

„Oni svět nevlastní a nemají prázdný šek, aby si dělali, cokoliv se jim zamane. Jestli se jim nepostavíme, nastanou další problémy. Nenecháme se od nich šikanovat.“

Lze z toho vyrozumět, že bankovní šmelina Rothschildů ruské ekonomice kolem krku splétala smyčku. Jakmile by se ta oprátka utáhla, začala by ekonomika váznout a dusit se.

Počátkem svého prezidentování stanovil jako prioritu sociální, duchovní a ekonomické sjednocení Ruska. Nařídil zatknout Rothschildy podporovaného oligarchu Michaila Chodorkovského, který udělal v nadaci Otevřené Rusko představenstvo z Rothschilda, Henryho Kissingera a Arthura Harmana. Byl tak naštvaný na bankstery – penězoměnce ve svém chrámu, že jim převrátil stoly a vyhnal je bičem. Ruský prezident zanícený student historie a dobře obeznámený se světovými událostmi studoval i historii té nejprchavější organizace a pochopil ústřední roli jejích finančních kolaborantů, jakou sehráli v rozdmýchání hlavních mezinárodních konfliktů 20. století.

A teď nás chtějí uvrhnout do války III. světové.

Invazivní kořeny a větvoví Nového světového řádu se nadále rozrůstá k obepnutí světa, ale prezident Putin jim zarazil expanzi do Ruska. To je těžká rána jejich plánům na dominanci a tak na něj teď pohlíží jako na hrozbu. Donutil je v děsu prchnout, kvůli čemuž v Západních médiích nevynechají jedinou příležitost, aby ho neočerňovali.

Skutečností je, že Putin nás vede k multipolárnímu světu, pryč od budoucnosti jediné vlády, jediného náboženství spřádané v piklech za Nový světový řád (New World Order). Když vyslal své síly do Sýrie, aby ochránily suverénní stát, tak ještě více posílil svou reputaci silného vůdce.

Lidé celého světa se začali probouzet a všímat si, co se děje.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.