Print this page

Rusko a Čína se shodují a přináší varování celému světu: USA plánují jadernou válku!

By  říj 16, 2016

Výňatek z ruských zpráv o konferenci o bezpečnosti v Pekingu. Rusko a Čína se shodují: USA plánují jadernou válku. Viktor Poznichyr, zástupce náčelníka generálního štábu ozbrojených sil Ruské federace:

Ruské a čínské ozbrojené síly spolupracují na minimalizaci nebezpečí, které představuje protiraketový štít USA. O plánech Washingtonu se dnes diskutovalo na konferenci v Pekingu. Jedno zařízení už bylo umístěno do Rumunska. Jedno se staví v Polsku. Pentagon také má v plánu umístit tyto rakety do Jižní Koreje. To vše údajně na ochranu před možným raketovým útokem ze Severní Koreje nebo z Íránu. Ale ruští a čínští odborníci se shodují na tom, že to je jen zástěrka USA. První zástupce náčelníka ruského generálního štábu říká: Raketový štít USA významně mění strategickou rovnováhu v oblasti útočných zbraní. Protože umožňuje vést preventivní jaderný úder účinněji. Skutečným cílem globálního raketového štítu USA je snížení strategického jaderného potenciálu Ruska, a pokud jde o čínský potenciál, USA získávají možnost jej zcela neutralizovat. Kromě toho lze tato zařízení použít jako skryté, účinné jednotky, kterými lze jako první vést jaderný úder proti našim zemím. Tento systém také umožňuje ničit družice pohybující se na nízkých oběžných drahách.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.