Print this page

Nebojte se islámu! Vyzvala Němce Angela Merkelová a má pro ně radu, jak to mají udělat! Smál se jí kvůli tomu plný sál!

By  říj 28, 2019

Kancléřka Angela Merkelová naléhá na Němce, aby opět více využívali křesťanské koledy a křesťanské tradice obecně namísto nenávisti vůči islámu.

Loading...

Kancléřka Angela Merkelová se domnívá, že Němci by opět měli využívat křesťanské tradice, aby zahnali strach z islámu. Merkelová uvedla v sobotu ve Wittenburg na zvláštním sjezdu CDU v Meklenbursku-Pomořansku.

„Vím, že existují obavy z islámu. Nicméně je na občanech, aby tyto problémy řešili tím, že budou udržovat křesťanské tradice. Kolik křesťanských koled známe a kolik křesťanských koled učíme naše děti a vnoučata?" ptala se Merkelová. Podle kancléřky stačí zkopírovat texty několika písniček a poprosit někoho, kdo umí hrát na flétnu, aby dělal doprovod. Není se čemu divit, že za tuto radu sklidila smích v plném sále. Kancléřka ale pokračovala: „Myslím to upřímně. V opačném případě ztratíme kus domova. "

To myslí Merkelová vážně? Jestli zpívání křesťanských písní ochrání Němce před strachem z migrantů, je opravdu velmi sporné. Ale jisté je, že její poslední prohlášení napovídá, že něco v pořádku není s jejím duševním zdravím.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.