Print this page

Putin nechápavě kroutí hlavou a varuje, že evropské země „nemají budoucnost“ pokud budou přijímat tolik migrantů

By  lis 06, 2019

Ruský prezident Vladimír Putin vyjádřil svůj údiv nad tím, proč evropské země berou tolik migrantů, vzhledem k rostoucímu počtu znásilnění a ničení kontinentu, tvrdíc, že společnost, která nemůže ochránit své děti, „nemá budoucnost“.

Loading...

V jeho výrocích učiněných počátkem tohoto týdne, Putin poukázal na případ z Rakouska, kdy nebude irácký uprchlík potrestán za znásilnění 10letého chlapce v bazénu ve Vídni, poté, co prohlásil, že to byla „sexuální nouze“ a že nechápal, že dotyčný chlapec nechtěl být znásilněn.

„Nějak to nemůže pobrat má hlava, co si tam mohou vůbec myslet,“ uvedl Putin a dodal: „To je ten výsledek rozdrobení národních hodnot.“

„Nemůžu ani vysvětlit důvody- je to pocit viny před migranty?“ Zeptal se Putin. „Co se to děje? Není to jasné.“

„Ale společnost, která nemůže bránit své děti dnes, nemá žádný zítřek, nemá žádnou budoucnost,“ varoval Putin a dodal, že by se neptal Evropy o radu ohledně ruské imigrační politiky vzhledem k situaci, která se tam odehrává.

Putinovo varování přišlo v době, kdy se objevují záznamy obrovských rvaček migrantů na ulicích Paříže. Francouzská metropole je zaplavena migranty, kteří spí na ulicích, poté, co byl zdemolován tábor zvaný džungle v Calais.

Video, které bylo zveřejněno minulý měsíc, ukazuje stav Paříže v důsledku přijetí tisíců žadatelů o azyl. Některé oblasti města nyní vypadají jako otevřené migrační tábory pod širým nebem plné špíny a smetí.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.