Print this page

Trump v nebezpečí! Do Bílého domu ani neusedne, hrozí věštba

By  lis 11, 2016

„NObyvatelé Spojených států si zvykají na nastupující prezidenta Donalda Trumpa, který po novém roce nahradí v čele nejmocnější země světa Baracka Obamu. Jenže jak to tak vypadá, plavovlasý byznysmen si Bílého domu příliš neužije! Věštkyně Baba Vanga před svou smrtí totiž prorokovala, že Barack Obama bude tím posledním, kdo Spojené státy povede.

Bulharská vědma byla ve většině svých proroctvích až děsivě přesná. Konec 2. světové války, rozpad Sovětského svazu, nebo teroristické útoky během 11. září.

Vangelia ale nepředpovídala jen konkrétní události. Evropskému kontinentu prorokovala pozvolné obsazení muslimy a později i velkou válku.

Stovky jejich proroctví a téměř 85 procent z nich se už vyplnilo! Dokonce i to, že 44. prezidentem Spojených států bude Afroameričan. Zároveň ale předpověděla, že Barack Obama bude i tím posledním prezidentem země neomezených možností.

Co tím asi myslela?! Donald Trump převezme pomyslný klíč od Bílého domu 20. ledna v roce 2017, tedy zhruba za tři měsíce. Stane se snad do té doby nějaká událost, která by mu to znemožnila, nebo Američané změní svůj politický systém?

Ať už to dopadne jakkoliv, proroctví Baby Vangy byly stovky a více jak 85 % z nich se vyplnilo. Nyní doufejmě, že toto se nevyplní.

Zdroj: 1

u

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.