Print this page

Otřesné video! Podívejte, kdo pašuje migranty do Evropy. Pod svícnem tma?

By  pro 13, 2018

Odborníci z organizace Gefira celé dva měsíce sledovali a analyzovali pohyb lodí některých nevládních organizací. Mapovali denní příjezdy imigrantů z Afriky do Itálie a lodě, které je převážely přes Středozemní moře. A nevěřili vlastním očím. Stali se svědky nelegálního převozu imigrantů do Evropy.

Loading...

Normální občan je prostě pořád za blbečka. Podívejte, co všechno musíme zaplatit! Podle zjištění společnosti Gefira, nevládní organizace, pašeráci a mafie v součinnosti s italskou pobřežní stráží a s Evropskou unií dovážejí desítky tisíc ilegálních přistěhovalců do Evropy.

Lodě nevládních organizací pod záminkou záchrany lidí na moři ve skutečnosti často zachraňují i ty, kteří jsou ještě na pobřeží Libye. Aktivisté z Gefiry sledovali dohromady 15 lodí, které vlastnily nevládní organizace, nebo které měly tyto organizace pronajaté. Tyto lodě byly pravidelně pozorovány, jak opouštějí své italské přístavy, následně směřovaly na jih, kde na libyjském pobřeží vyzvedly migranty a zamířily s nimi zpět do Itálie.

Konkrétně se jedná o tyto nevládní organizace: Moas, Jugend rettet, Stichting Bootvluchting, Lékaři bez hranic, Save the Children, Proactiv Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye and Life Boat.

Jaký je motiv lidí z nevládních organizací a co je vede k těmto denně se opakujícím akcím? Není jasné, zda jsou motivováni penězi či politickými příkazy. Výsledek ale je, že během dvou měsíců pozorování organizace Gefira bylo takto do Itálie propašovaných nejméně 39 000 Afričanů!

A jak se zdá, bylo to provedeno s vědomím a souhlasem italských a evropských institucí!

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.