Print this page

Obama má velký problém. Nové nesporné důkazy, že Obamův rodný list je padělek.

By  pro 19, 2016

Obama má právě teď plná ústa práce, aby vinu za současné americké aféry (manipulace voleb, šíření "falešných zpráv" jako například Pizzagate) svedl na Rusko.

(Poznámka: Myslím, že mu to málokdo věří. Zaslechl jsem dnes u nás v rádiu rozhovor na toto téma s českým šéfredaktorem NY Times, kterému redaktorka kladla dosti poťouchlé otázky, znějící, jako by té vině Ruska ani ona nevěřila; jeho blekotavé odpovědi nezněly nijak přesvědčivě. A když tomu už ani Češi nevěří, co teprve Amerika. Nenechme se zmást mediální masáží, která nám znovu a znovu vnucuje, že CIA je "pevně přesvědčena", že Rusové hackersky ovlivnili americké volby a bůhví co ještě. Sama CIA přiznává, že důkazy o tom nemá. - Pokud má, jsou zřejmě natolik tajné, že je nelze zveřejnit.) - K tomu je dobré vědět, že americké hlasovací přístroje nejsou napojeny na internet, takže ani nejdou hackersky ovlivnit.) Svést vinu na Rusko a Putina je osvědčená taktika "vrtění psem" čili odvádění veřejné pozornosti od třaskavých témat, jako je v současnosti v USA zmanipulování voleb demokraty, Pizzagate a Electorgate.

A přibývají další - jako třeba dnes zveřejnění nového zjištění, že Obamův rodný list, kterým prokázal v r. 2011 svůj americký původ, je absolutní padělek. (Pozn.: Pokud neznáte film "Vrtěti psem", vřele doporučuji shlédnout.)

Pozadí aféry s Obamovým rodným listem: V roce 2011, když se Obama začal ucházet podruhé o presidentský úřad, skupina pravicových politiků zvaná Tea Party vznesla pochybnosti o jeho americkém občanství, a žádala o předložení platného rodného listu, dokazujícího, že se narodil v USA. (K pochybovačům - "birthers" - patřil i Trump). Bílý dům tedy v dubnu 2011 vystavil na svém serveru rodný list dokládající narození Baracka Obamy v Honolulu na Havaji.

Zdroj snímku: https://www.whitehouse.gov/sites/default/files/rss_viewer/birth-certificate-long-form.pdf

Tento dokument se od počátku jevil jako podezřelý, a političtí protivníci toho ihned využívali ke zpochybnění jeho původu a kandidatury. Při jedné takové kauze Obamova advokátka v r. 2012 prohlásila, že vystavený list "nemá být důkazem Obamovy identity ani místa narození". To si "birthers" vyložili jako sdělení, že ví, se jedná o falzifikát ale důkazy zatím chyběly.

Ověření pravost tohoto dokladu se ujal šerif okresu Maricopa v Arizoně, s přezdívkou "nejostřejší šerif v Americe", Joe Arpaio, s cílem "očistit presidenta", protože se domníval, není možné, aby jeho oblíbený kandidát na presidenta vydal falešný dokument. Zkoumání však záhy ukázalo, že jde velmi pravděpodobně o falzum. Arpaio si tedy předsevzal dotáhnout záležitost do konce a zjistit pravdu. Vyšetřování trvalo 5 let a řídil ho Arpaiův spolupracovník Mike Zollo. Oba představili výsledky svého zkoumání na dnešní tiskové konferenci (viz video výše), se zdůrazněním, že jim při šetření šlo pouze o pravost dokumentu, a nikoliv o otázku, odkud ve skutečnosti pochází Obama.

Stručný obsah konference: Zollo spolupracoval s Reedem Hayesem, nezávislým expertem na zjišťování padělků a s nezávislou italskou forensickou laboratoří Forlab. Při zkoumání na Havaji byl objeven zdrojový dokument, rodný list jisté ženy, z něhož, jak bylo dokázáno, byl Obamův rodný list vytvořen metodou kopírování a vkládání. Red Hayes i italská laboratoř, pracující různými metodami a nezávisle na sobě, nalezli v listě 9 znaků padělku a shodně označili tento dokument vystavený na serveru Bílého domu jako falzifikát.

Jaký bude dopad tohoto zjištění? Nejspíš v prvním momentě žádná bomba, na prvních stránkách médií se to jistě neobjeví. Ale jistě se to brzy díky internetu utěšeně rozšíří a bude nutno to mediálně popírat coby "falešnou zprávu". Takže se můžeme se těšit na další Obamovy lži. Že by za to mohlo zase to ďábelské Rusko? Nebo že by v rámci "vrtění psem" zahájil Bombama dokonce další válku, třeba s Čínou? (Američané jsou právě silně rozhořčeni, že jim Čínané odlovili ve svých vodách dvě bezpilotní ponorky, prý je mají pro civilní podmořský výzkum, a nikoliv pro špionáž, jak si myslí Čína (:-)))...)

Jisté je, že Trump věděl, že to přijde, ale držel se v pozadí. (Po zahájení své kampaně byl Arpaio jedním z prvních lidí, s nimiž se sešel.) - Trump během své kampaně začal říkat, že Obama se narodil v Americe, jen proto, aby nebyl napadán a rozptylován.

Cílem "nejostřejšího šerifa Ameriky" bylo předat zjištěné skutečnosti Kongresu a Ministerstvu vnitra, jelikož z jeho rukou se tím budou muset tyto nejvyšší instituce zabývat. Arpaio chce dokázat, že byl spáchán zločin podvodu a že se ho Obama zúčastnil.

Je pravděpodobné, že Trump na to nebude reagovat, a nechá věc k řešení svému novému generálnímu prokurátoru, Jeffu Sessionovi.

Závěr:

Obamovi přibývá k mnoha problémům další a možná ten největší a fatální. A možná taky ne, víme, jak dokonale dovede jeho režim skrývat "nevhodná" témata. Ale pokud se (třeba za úřadování Trumpa) tomu bude někdo kompetentní věnovat a prokáže soudně, že Obamovo presidentství je/bylo nelegální, protože se nenarodil v USA, tak to znamená, že všechny jeho zákony, mezinárodní smlouvy apod. jsou neplatné. - No, dost snění, ale můžeme se aspoň těšit na nějaký šrumec (:-)).

To už dává naději, že více lidí uvěří třeba i důkazům o tom, že Obama je gay, že jeho manželka je chlap, že jejich dcery jsou adoptované (ví se i, kdo jsou jejich biologičtí rodiče) a ta starší že je kluk, a rovněž důkazům, že naše počasí je kompletně řízeno a ovládáno, a dalším a dalším důkazům, které byly dříve vysmívány jako "konspirační teorie", a teď jsou přejmenovány na "falešné zprávy", a že se dočkáme třeba i změn...

Je fantastické, jak se v průběhu tohoto roku rozjelo internetové hnutí odhalující pravdu, zejména na youtube. Zatímco ještě před rokem se při nějakém (umělém) "neštěstí" či (umělém) "teroristickém útoku" (což jsou všechny, co nám předkládají v hlavních zprávách) na youtube objevila až po několika dnech třeba 1-2 videa odhalující, že jde o falešnou vlajku, tak teď už je spousta lidí, kteří okamžitě reagují, pátraji a ke každé takové události je na youtube v řádu hodin několik odhalujících videí různých pozorovatelů, a během pár dní jsou jich desítky. Krizoví herci jsou odhalováni spoustou lidí jako na běžícím páse. Jen tak dál!!!

Dodatek:

Video: Podrobné vysvětlení důkazů padělku (anglicky, srozumitelné i bez překladu):

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.