Print this page

Barack Obama zahájil operaci „Scorched Earth“, která má za úkol zničit do 20. ledna 2017 vztahy s Ruskem za bod, ze kterého už nebude návratu. Vyhoštění ruských diplomatů z USA je jenom předehra!

By  led 01, 2017

Dosluhující prezident Barack Obama se doslova utrhl ze řetězu. Poté, co před několika dny pověřil v OSN americkou vyslankyni Samanthu Power, aby v radě bezpečnosti dala zdržením se hlasování průchod proti-izraelské rezoluci, tak dnes navíc vyhostil z USA celkem 35 ruských diplomatů a dal jim lhůtu 72 hodin na opuštění USA.

Podle Baracka Obamy jde o odvetu USA za údajně (ze strany CIA) prokázané kybernetické útoky vedené ruskými diplomaty na servery Demokratické strany a také za provokování amerických diplomatů v Moskvě v poslední době. Rusko na Obamův zlovolný a nepřátelský akt již zareagovalo a taktéž prý vyhostí 35 amerických diplomatů z Moskvy v reciproční odvetě, uvedl původně ministr zahraničí Sergej Lavrov.

Ale tuto informaci později vyvrátil přímo Vladimir Putin, že prý Rusko nikoho nevyhostí, nebude zatím nijak reagovat a počká se až na inauguraci Donalda Trumpa, více zde. Dokonce pozval děti amerických diplomatů do Kremlu na jolku. Ukazuje se, že Vladimir Putin je vskutku formát a už vůbec Baracka Obamu nereflektuje a přehlíží jeho kroky proti Rusku. To je jasný signál smířlivosti směrem k Trumpovi.

Ruské bezpečnostní složky před několika týdny zadržely skupinu amerických diplomatů v Moskvě při předávání blíže neurčených dokumentů jednatelům ruského neziskového sektoru. Ukázalo se, že ruská GRU ve spolupráci s FSB odposlouchávala americké diplomaty v Moskvě s podezřením na rozvracení Ruské federace. Informaci západní média zcela ignorovala a nepřinesla o události žádné informace. Ty se objevují až nyní v souvislosti s vypovězením 35 ruských diplomatů z USA. Podobné operace provádí US diplomaté i v ČR, ale na rozdíl od Ruska to české tajné služby asi nezajímá. Minimálně naše redakce ví v Praze o 4 restauracích a kavárnách, kde probíhají konspirační schůzky lidí z amerického diplomatického sboru se zástupci českého neziskového sektoru.

Americká CIA minulý týden přinesla „podezření“, ovšem nikoliv důkazy. Jednalo se o záznamy logů o tzv. „pingování“ portů a IP adres serverů demokratické strany, které byly originovány ze zahraničí. CIA přitom neuvedla, že by testování portů přicházelo z Ruska, ovšem útočníci prý používali VPN maskování. CIA odvodila, že útok byl veden ruskými diplomaty v USA díky „nejmenovaným zdrojům“, které CIA informovaly a předaly jména 35 ruských diplomatů, kteří mají podle tohoto tajemného informátora být původci úniků emailů Hillary Clinton a Johna Podesty, šéfa její volební kampaně. Největší odezva CIA přišla po provalení skandálu Pizza Gate (o kauze jsme psali zde), kde figuruje i jméno a přezdívka Baracka Obamy a v několika emailech ho John Podesta oslovuje jako „Barry“, což nechtěně potvrzuje spekulaci o tom, že Barack Obama se ve skutečnosti opravdu jmenuje Barry Soetoro. O identitě Baracka Obamy jsme psali mj. zde. Není asi náhodou, že se „Barry“ teď naštval na Rusy a vypověděl je z USA, pokud si opravdu myslí, že za únikem emailů a za provalením kauzy Pizza Gate stojí opravdu oni.

Donald Trump se prudce rozčílil na Baracka Obamu poté, co se provalilo, že minulý týden telefonicky hovořil se Samanthou Power v OSN a urgoval u ní, aby nechala rezoluci proti Izraeli projít. List The Guardian o tom informuje zde. Šok, jaký to vyvolalo v Tel Avivu, se nedá ani popsat. Donald Trump prohlásil o Obamovi, že je zrádce Izraele a ničí vybudované vztahy s jediným věrným spojencem USA na Blízkém východě. Barack Obama v noci den předtím měl hovořit s bývalým generálním tajemníkem OSN Kofi Annanem, což je nejvyšší globalista v USA. Informoval ho o svém rozhodnutí, že USA historicky poprvé po 55 letech nechají projít rezoluci proti Izraeli. Je jasné, že Barack Obama plní roli a úlohu globalistů a snaží se poškodit Izrael, jehož spojencem je naopak Donald Trump. Ten na svém Twitteru jasně podpořil Izrael a vyzval ho, aby zůstal silný a vydržel do 20. ledna 2017 do dne Trumpovy inaugurace. Co se ovšem stane do té doby, to bude ještě hodně divoké.

Barack Obama rozjel de facto projekt spálené země (Scorched Earth) a do 20. ledna se pokusí vztahy USA s Izraelem a Ruskem rozbít ještě více, aby Donald Trump měl hodně práce s jejich obnovou. Další znepokojení vyvolala dnešní informace americké alternativy, že dosluhující Obamova administrativa je v čilém kontaktu s palestinskou samosprávou [2] a že by se mohlo dokonce jednat o naprostou bombu na poslední chvíli, kdy je možné, že Barack Obama před odchodem z Bílého domu vhodí mezi USA a Izrael atomový granát tím, že prezidentským dekretem uzná Jeruzalém za hlavní město Palestiny. V Izraeli a na izraelské alternativě se o tomto hovoří jako o hotové věci, že Obama to opravdu hodlá udělat.

Donald Trump varoval z neděle na pondělí, že Barack Obama nesmí ve vztahu k izraelsko-palestinské otázce přijímat žádná rozhodnutí, že už k tomu nemá mandát, ovšem Obama na to nereagoval a naopak o pár dnů později vyhošťuje obrovský počet ruských diplomatů z USA. A nesmíme zapomínat, že Pentagon už před 3 týdny informoval, že uspíší svůj plán na rozmístění 4,000 vojáků a techniky v Pobaltí, v Polsku a zřejmě i v Norsku. Původně měli být vojáci rozmístěni až koncem ledna, ale nyní došlo k urychlení a vojáci budou rozmístěni už počátkem měsíce po Novém roce. To je opět kvůli Trumpovi, protože ten po svém jmenování 20. ledna by už k takovému rozmístění nemusel dát souhlas.

Ve Washingtonu se tak v posledních dnech rozjel nebezpečný proces spálené země, kdy Obamova administrativa a část loajalistů v Pentagonu se snaží o poslední pokus globalistů prosadit své cíle proti Rusku a proti Izraeli. Znovu se potvrzuje to, o čem jsem hovořil od samotného počátku, že Donald Trump je nepřítelem globalistů a nikoliv jejich kandidátem. Globalisté se bojí Donalda Trumpa jako čert kříže. George Soros si vylil v posledním rozhovoru pro Project Syndicate srdéčko, že Donald Trump je podle Sóroše budoucí diktátor, který přímo ohrožuje realizaci a vznik Nového světového řádu NWO [3]. Obklopuje se prý extrémisty a penzionovanými generály, kteří chtějí hodit EU přes palubu v rámci nového dělení světové moci mezi Trumpem a Putinem. A přesně o tom už jsem nedávno psal i já zde na AE News. Není důvod globalistovi Sorosovi nevěřit, globalisté opravdu Trumpa nenávidí a bojí se ho.

Soros si rovněž stěžuje, že Rusku se podařilo aktivizovat na západě sociální média a šířit podle jeho slov „fake news“, které šíří nenávist k migrantům a nedůvěru v Evropskou unii. To se podle něho potvrdilo při Brexitu, dále zvolením Donalda Trumpa a v posledním případě odmítnutím ústavních reforem v Itálii během referenda. Velký „Gigi“ (čti „džidži“), jak Sórošovi přezdívají jeho přátelé v soukromí, má tak v poslední době opravdu velké starosti, protože globalizační projekty se mu v EU rozsypávají pod rukama a nyní i v USA. O Baracku Obamovi se říká, že během svého prezidentování strávil 58% veškerého úředního času na golfu. Uvádějí to údaje Bílého domu, které nyní baví americkou alternativu v tom smyslu, že Obama byl opravdu jenom loutka a že k ničemu ho v Bílém domě nejen nepustili, ale ani ho k ničemu nepotřebovali. Volný čas tak trávil v golfových resortech, např. v Camp Davidu v Marylandu a na Hawaii. „Golfový prezident“ má ale od globalistů nové notičky na poslední chvíli a jeho cílem je teď zničení americko-izraelských a americko-ruských vztahů během zbývajících 3 týdnů do inaugurace Donalda Trumpa.

Je to projev čirého zoufalství. Globalisté nejenom přišli o kontrolu nad USA, ale navíc zřejmě přijdou o proces izolace Izraele, což je nezbytné pro plán globalistů na posílení úlohy Íránu v regionu. Donald Trump slibuje vyzbrojení Izraele, slibuje uznat Jeruzalém jako hlavní město Izraele a je zastáncem „Magna Carta Israelis“, což je plán „velkého Izraele“ bez existence Palestiny. Donald Trump navrhuje s Palestinci jednat jako s teroristy, pokud budou pokračovat v ozbrojeném boji proti Izraeli. A to oni budou. Návrh na přestěhování Palestinců do okolních arabských zemí, včetně Saúdské Arábie, sklidil obrovskou kritiku na americkém mainstreamu už před více než rokem, od té doby je klid, ale mám pocit, že Trump s touto variantou stále počítá. Model velkého Izraele by představoval pro Írán smrtelné nebezpečí. A to o to více, pokud by pro tuto myšlenku získal Vladimira Putina, třeba „business výměnou“ za uznání ruské sféry vlivu v Sýrii a ve Východní Evropě, zejména na Ukrajině. To všechno leží s Trumpem na stole jako možnosti. A všechny představují pro globalisty černé scénáře.

Nelze se proto divit, že do 20. ledna můžeme ze strany Baracka Obamy a George Sorose očekávat ještě velké manévry a obrovské nože do zad chystané politiky Donalda Trumpa. Panika v Bílém domě je o to znatelnější, že se přenáší do všech vazalských států. V celé EU se plánují cenzury alternativních médií a serverů, všude zaznívá newspeak se slovy jako „fake news“ nebo „fact checking“, takže nervozita se kopíruje od Obamy i do neziskového sektoru v EU a mezi dosavadní vládnoucí elity. Alternativa nabírá na síle a kopání mainstreamové bestie zahnané do rohu bude pokračovat.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.