Print this page

Donald Trump se vysmál všem rusofobům. Takhle jim to natřel skrze vzkaz na Twitteru

By  led 08, 2017

Zvolený prezident USA Donald Trump si myslí, že o zhoršení vztahů s Ruskem usilují jen hlupáci a slíbil, že RF bude USA respektovat více než nyní, až nastoupí do funkce. „Dobré vztahy s Ruskem je dobrá věc, jen hlupáci věří, že to dobré je špatný vztah s Ruskem," napsal Trump v sobotu na twitter.

Dodal, že na světě je příliš mnoho problémů na to, abychom vytvářeli nové. Trump slíbil Američanům, že až on bude prezidentem, Rusko bude USA respektovat „mnohem více než nyní".

„Dvě země možná budou společně pracovat pro blaho celého světa," připustil.

Zvolený prezident Donald Trump napsal na svém twitterovém účtu, že americké tajné služby nemají žádný důkaz o tom, že by hackerské útoky měly vliv na výsledky prezidentských voleb. V pátek představitelé americké zpravodajské komunity obeznámili budoucího prezidenta se závěry vyšetřování týkajícího se kybernetických útoků.

„Tajné služby daly jasně najevo, že nemají absolutně žádný důkaz o tom, že by hackerské útoky ovlivnily výsledky voleb. Hlasovací stroje nebyly dotčeny!" napsal Trump na svém Twitteru.

„Jediný důvod, proč se pořád mluví o kybernetických útocích proti DNC (Demokratickému národnímu výboru), je, že porážka demokratů byla tak velká, že jsou ve velkých rozpacích," dodal.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.