Print this page

Horor na kolejích v tramvaji číslo 5. Denní rvačky a přepadení. Migranti a místní. Zákaz vysílat. Získali jsme záběry

By  led 11, 2019

Poklidné soužití s migranty je něco jako rajská hudba. Tak alespoň své zážitky popisuje Onlinemagazin na sociální síti Twitter. Právě tato stránka doposud nepodléhá cenzuře a dennodenně umísťuje na svůj velmi sledovaný profil videa. Ta obvykle zachycují migranty, ale i další šokující skutečnosti. Aktuálně se probírá „realita", jak to funguje v německé tramvaji, spojující Mannheim a Heidelberg. KrajskéListy.cz získaly některé záběry, které například ze stránek Youtube mizí okamžitě po umístění.

Loading...

O tom, že situace v Německu nebude taková, jakou ji popisuje Česká televize, případně Český rozhlas nebo slábnoucí magazín Respekt, svědčí především očitá svědectví a reálné záznamy. Ty se v minulosti objevovaly také na Youtube, ale častokrát po uveřejnění došlo k jejich náhlému zmizení. „Funguje to tak, že nahlásíte Youtube, stejně jako FB, že jde o nevhodný obsah, a to je celé," řekl KrajskýmListům.cz Michal Marek, který se na online marketing soustředí.

Na Twitteru je podle něj situace jiná. K cenzuře zde prý dochází minimálně. Důkazem budiž i video z německých tramvají. Na krátkém záznamu je vidět, jak se do sebe (podle všeho pravidelně) pouští dvě skupiny lidí. Místní a žadatelé o azyl. Video vzbudilo velký rozruch už jen tím, jak je pojmenováno: „Germany: everyday life in the tram 5 (Mannheim, Heidelberg and Weinheim). Brawl under moderate Merkel guests". Přeneseně přeloženo jde o každodenní život v tramvajích a hádky v režii krotkých hostů kancléřky Merkelové.

Z několika snímků, které máme k dispozici, je patrné, že o poklidné soužití mezi oběma skupinami asi vážně nejde. Ještě je třeba říci, že Heidelberg býval noblesní, poklidné univerzitní město...

Záznam ostře kontrastujte s dopisem, který ve středu KrajskéListy.cz obdržely od čtenářky Dity. Ta v něm například píše: „Nebudu to natahovat, zamilovala jsem se do migranta, jemuž samozřejmě takhle neříkám, přijde mi to nedůstojné, má své jméno, osud a svůj život. Migranti, jak jim říkáte, jsou lidé. Zamilovala jsem se do jednoho z nich téměř okamžitě. Bylo to romantické, krásné a intenzivní. A taky jsme spolu měli pohlavní styk. O žádném znásilnění, jak také často píšete, jsem neslyšela. Ani od nikoho v Itálii, s nímž jsem se měla možnost bavit. Netvrdím, že by to tak nebylo, ale mně osobně se nic nestalo a ani mi nic takového nehrozilo. Navíc si od té doby píšeme prakticky každý den mobilem, a jakmile budu mít zase nějaké ušetřené peníze, vypravím se tam, protože můj přítel by do rasistické České republiky nechtěl. Rozhoduje se mezi Německem a Velkou Británii, kde by sice nebyl blíže ke mně, ale určitě by ho tam měli také rádi, stejně jako já, nebo jeho přátelé v Itálii."

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.