Print this page

Svět se mění. Putin vedl s Trumpem srdečný rozhovor. To někteří politici nerozdýchají...

By  led 29, 2017

Tón besedy ruského prezidenta Vladimira Putina s americkým prezidentem Donaldem Trumpem byl srdečný na rozdíl od „věcného“ rozhovoru Donalda Trumpa s německou kancléřskou Angelou Merkelovou a „napjatého“ s francouzským prezidentem Francoisem Hollandem, míní senátor Alexej Puškov.

Putin a Trump posoudili v průběhu sobotního telefonního rozhovoru celou řadu otázek včetně situace v Sýrii a na Ukrajině. Zdůraznili mimo jiné závažnost spojení úsilí v boji s mezinárodním terorismem.

Lídři zdůraznili, že je třeba obnovit hospodářské styky mezi obchodnickými kruhy obou zemí.

Bezprostředně před tím se uskutečnil Trumpův rozhovor s Merkelovou a po rozhovoru s ruským státníkem se spojil telefonicky s Hollandem.

„V USA zdůrazňují, že tón rozhovoru Putina s Trumpem byl srdečný na rozdíl od „věcného" rozhovoru s Merkelovou a „napjatého" s Hollandem," napsal Puškov ve svém mikrologu na Twitteru.

Kromě toho podotkl, že Kyjev, Vilnius, Riga, Tallin, Varšava, Oslo, Stockholm a NATO jsou „zhrozeny" výsledky rozhovoru Putina s Trumpem a připravují se na „těžké časy".

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.