Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Hackeři Anonymous (organizovaní elitami z USA) vyšli do boje proti Donaldu Trumpovi

By  bře 16, 2016

Na internetu se objevilo video, ve kterém skupina hackerů s názvem Anonymous vyhlásili válku proti kandidátovi republikánské strany Donaldu Trumpovi. Jejich cílem je blokovat velkou část webových stránek, které se Donalda Trumpa týkají, a nakonec zhatit jeho kandidaturu na post prezidenta USA.

Hackeři Anonymous se v minulosti zapojili i do odboje proti organizaci Islámský stát. Nyní však se jejich cílem stal republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump. Pro narušení jeho pověsti a prezidentské kandidatury chtějí Anonymous postupně zveřejňovat nepříjemné informace o jeho osobě a odhalit všechna tajemství.

Ve zveřejněném videu jeden z členů skupiny Anonymous promlouvá přímo k Donaldu Trumpovi a ospravedlňuje rozhodnutí skupiny takto: „Tvá nekonzistentní a nenávistná kampaň šokovala nejen Spojené státy americké, šokoval jsi celou planetu svými děsivými akcemi a nápady. Nehájíte nic jiného než svou chamtivost a touhu po moci. Toto je volání do zbraně.“

Zatím skupina ohlásila útok na stránku TrumpChicago.com, ke kterému má dojít 1. dubna. Zároveň členové Anonymous vyzvali, aby se online komunita k této akci připojila.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.