Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

O tomhle média schválně mlčí. George Soros ,,kontroluje“ hlasovací zařízení v 16 federálních státech USA

By  říj 17, 2016

Multimiliardář a příznivec Hillary Clintonové George Soros má kontrolu nad společností, která se stará o hlasovací automaty v USA. Josef Vissarionovič Stalin kdysi řekl: „Rozhodující nejsou hlasy na volebních lístcích, ale to, kdo je počítá.“ Proběhne-li sčítání hlasů převážně automaticky jako v USA, pak stačí mít odpovídající vliv ve společnosti, která se stará o software ve volebních zařízeních.

V případě amerických prezidentských voleb jde o vliv multimiliardáře, burzovního spekulanta, organizátora státních převratů a barevných revolucí a příznivce Hillary Clintonové George Sorose v britské společnosti Smartmatic. Ta podle vlastní webové stránky „podporuje“ volební komise v 307 okresech v 16 amerických federálních státech.

Jsou to státy Arizona, Kalifornie, Colorado, District of Columbia, Florida, Illinois, Louisiana, Michigan, Missouri, New Jersey, Nevada, Oregon, Pennsylvánie, Virginie, Washington a Wisconsin.

Jedná se tady celkem o 243 z 538 volitelů. K získání absolutní většiny je jich potřeba 270. Hlasovací zařízení stojí jen v některých federálních státech. Pokud nebude jasné, kdo v těchto „Swing-States“ vyhrál, pak existuje důvodné podezření, že hlasy půjdou k dobru Hillary Clintonové.

Generální ředitel softwarové firmy Smartmatic lord Mark Malloch-Brown je také členem představenstva nadace Open Society Foundation. Ta patří v USA žijícímu multimiliardářovi Georgi Sorosovi, se kterým má velmi úzké vztahy.

Vzhledem k tomu, že Sorosovy neziskové organizace a nadace jsou celosvětově známé svým politickým vlivem, lze předpokládat, že ho uplatní i v amerických prezidentských volbách. Zmanipulovat software je totiž mnohem jednodušší než mít několik tisíc věrných sčitatelů hlasů ve volebních místnostech.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.