Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Ve Francii se vzbouřila policie proti vládě. Došla jim trpělivost a takhle to dopadlo...

By  říj 21, 2018

Poměry v multikulturní Francii natírané na růžovo, jsou již neúnosné. V pondělí se v Paříži vzbouřili policisté a přes hrozbu služebních sankcí se vydali večer na bezprecedentní demonstrativní manifestaci se zapnutými majáky a sirénami, která zaskočila policejní prefekturu i ministra vnitra Bernarda Cazeneuveho.

Loading...

Poměry v multikulturní Francii natírané na růžovo, jsou již neúnosné. V pondělí se v Paříži vzbouřili policisté a přes hrozbu služebních sankcí se vydali večer na bezprecedentní demonstrativní manifestaci se zapnutými majáky a sirénami, která zaskočila policejní prefekturu i ministra vnitra Bernarda Cazeneuveho. Poslední kapkou k vypuknutí policejní « revolty », jak píší francouzská média, bylo zmasakrování čtyř kolegů – zřejmě opět imigranty – kameny a molotovovými koktejly (u policejního auta vymlátili skla, hodili tam molotovovy koktejly, a drželi policisty v hořícím autě) ve Viry-Châtillon v Essonsku – dva těžce zranění, jeden s popáleninami po těle a v obličeji udržován v umělém spánku. Policisté vyjádřili svoji letitou zhrzenost s poměry v imigrantských čtvrtích, kde jim jde přímo o život (podle statistik na 500 zraněných policistů měsíčně), a vládní politika to jen tak po multikulturantsku šolíchá.

Noční policejní protestní průvod z ponělka na úterý projel kolem nemocnice, kde jsou kolegové hospitalizování, pak zamířil na Champs-Elysées k ministerstvu vnitra, kde vznikla panika. Pařížský policejní prefekt Michel Cadot pak vyzval, aby se policisté vrátili ke svým statutárním a služebním povinnostem, a že jakékoli demonstrace v policejní výstroji a výzbroji jsou nepřijatelné. Jinak ovšem mluví francouzští občané. Ti na internetových stránkách deníku Le Figaro, který zprávu nazval « Vítr hněvu uvnitř policie », vyslovují policejní revoltě z 90% podporu !

Nicméně vláda a policejní vedení dostaly manifestací policistů poslední varování, že s nimi ztrácí trpělivost i silové složky. A to je již krůček k převratu, ke svržení nenáviděných europapalášů s jejich nebezpečnou politikou, kteří to vše za ty roky spískali, ale i krůček k velkému chaosu, ze kterého Francie povstane již nikoli jako oblbnutý multikulturní ťuňťa, ale jako statečná a hrdá Marianne, která bude bránit svoji zemi, národ a kulturu.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.