Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Je to tady. Zrušení práva na soukromé vlastnictví, všechny obce jsou povinny přijímat ilegální migranty

By  pro 14, 2016

ITÁLIE: Poslední dar ministra vnitra Alfano: nový národní plán pro “hoštění” : alespoň 3 imigranti na tisíc obyvatel. Prefekti mají zelenou a mohou rovněž zabavit domy a byty v soukromém vlastnictví...

Italský Ministr vnitra Angelino Alfano jen čekal až skončí referendum, aby se zabránilo, že by tato zpráva mohla negativně ovlivnit výsledek hlasování, ale už měl vše nachystané. "Jsme připraveni zbořit hradby a barikády. Oběžníky jsou již napsány, prefekti upozorněni. Není již přijatelné, aby některé obce na sebe brali váhu nouzového stavu, zatímco mnoho dalších si myje ruce", napsal deník Repubblica s odvoláním na zdroje ministerstva vnitra. Je připraven nový národní i distribuční plán imigrantů, který si klade za cíl donutit k “hoštění” 5400 starostů, kteří doposud řekli na plánovánou invazi NE!!! Ve středu se rozletí ministerské oběžníky, které stanoví povinnost pro všechny obce “hostit” alespoň 3 migranty na každých 1000 obyvatel !!!

Takže se potvrzuje a stává se oficiálním zrušení soukromého vlastnictví: prefekti pro nedostupnost veřejných zařízení pro imigranty, budou moci zabavit soukromý majetek.

Ministr Alfano, po dohodě s odstupující vládou, se ve skutečnosti rozhodl ignorovat protesty občanů a odpor místních správců, kterým není dovoleno, aby mohli rozhodnovat o tak důležité otázce ve svých vlastních obcích. V příštích dnech začne fungovat zavedení nuceného příjmu imigrantů. Prefekti jsou zmocněni vést výběrové řízení a zabavení nemovitostí.

Již jsem psala o zabavení soukromého hotelu u Roviga a věděla jsem o jednom dalším u Verony. To nastalo po jednotlivých zvláštních příkazech. Ted ́ už se na to prefekti ptát nemusí a mohou zabavit jakýkoliv vhodný soukromý majetek oficiálně ... nejen hotely, ale i byty či domy.

Tento proces nikoho, jehož vláda dopustí invazi ve své zemi, nakonec nemine. Kdo si ještě myslí, že se ho to netýká?

Monika Pilloni

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.