Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

13 nejvíce záhadných fotografií z Marsu, které možná dokazují existenci života

By  říj 16, 2015

Jaké divné věci můžeme pozorovat na povrchu Marsu? Asi hodně, těch nejzajímavějších je ale třináct.

  • Lžíce

Ačkoliv ji vytvořily jistě geologické podmínky na Marsu ze skal a písku, i přesto je to velmi zajímavá podívaná. Jako by si ji tam někdo odložil a ještě někdy si pro ni přijde.

  • Záhadná žena

Jedna část se přiklání k tomu, že tato socha je cizím duchem. Druhá část se přiklání k možnosti, že jde o sochu, která je pozůstatkem předchozích civilizací a kultur. Samozřejmě se najdou i takoví, kteří říkají, že jde o nějaký kousek hlíny, který se vlivem podmínek na Marsu vysochal do tohoto tvaru.

  • Havárie UFO

Byl sestřelen něaký objekt, který je velmi podobný klasickému kruhovému UFO talíři. Ovšem, co je tento objekt ve skutečnosti, to je neznámé. Pokud by se jednalo opravdu o loď UFO, pravděpodobně se nestalo nic vážného posádce (pokud tam nějaká byla, tak maximálně 2-3 cestující).

  • Marshenge

Je to kruhové uspořádání hornin - podobně jako Stonehedge. Horniny mohly být takto uspořádány vlivem zvětrávání, větru a eroze povrchu Marsu. Ovšem také je zde možnost, že místo je pohřebištěm těch, kteří zde vládli.

  • Mořská panna

Jeden z objektů na Marsu se velmi důvěryhodně podobá soše mořské panny, která je v Kodani. Otázkou je, co znamená toto.

  • Helma

O jakou helmu se jedná? Je to helma bojovníků, kteří kdysi tuto planetu obývali? Chránila je tak před nějakým možným útokem? Je to pozůstatek dávné civilizace, která však zanikla nějakou katastrofou, podle které se Mars teď představuje jako neobydlená planeta bez možnosti žít tam?

  • Pyramida

Z pískovitého povrchu na Marsu vyčnívá objekt, který velmi připomíná egyptské pyramidy. Do jaké míry však plní tento objekt stejný úkol je záhadou. Jedině, že by se zbytek těla pyramidy skrýval právě pod povrchem, očím neviditelný.

 

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.