Print this page

To je ale drzost. Na práci léta nesáhli a ještě lžou, jako když tiskne...

By  úno 21, 2017

Co Středulovi na OSVČ tak strašně vadí, že je musí neustále tak agresivně napadat?

Jeden tomu ani nechce věřit. Téměř třicet let po pádu komunistického režimu už zase někteří hledají třídního nepřítele! A tentokrát to nejsou ti známí „vrazi z Wall Streetu“, ale osoby samostatně výdělečně činné, tedy OSVČ.

Je neuvěřitelné s jakou agresivitou až nenávistí, se do nich stále obouvá šéf odborů Josef Středula! Člověk, který už téměř třicet let nesáhl na poctivou práci a živí se, zcela nepotřebným a ještě navíc neuvěřitelně pitomým mletím hubou.

Je to už poněkud obehraná odborářská písnička, kterou minulý týden Středula opět spustil. OSVČ vysávají náš systém zdravotního pojištění. Málo přispívají a hodně z něho čerpají. Tedy podle názoru tohohle odborníka z ROH. Ještě máme v živé paměti jeho neuvěřitelně sprosté vyjádření, že by OSVČ, kteří podle něj platí třetinu toho, co ostatní, „… měli dostávat jenom třetinu sádry nebo třetinu srdeční chlopně“!

To je opravdu neuvěřitelná ukázka pitomosti, arogance a neúcty k řádově 850 tisícům našich spoluobčanů, kteří se na rozdíl od tohoto kašpara živí prací a od státu nechtějí nic, než aby jim alespoň neházel klacky pod nohy.

Navíc čísla pojišťoven zcela jednoznačně prokazují, že pan vrchní odborář Středula lže, jako když tiskne! Jak totiž ukazují statistiky naší největší pojišťovny, tedy VZP, tak OSVČ na pojistném odvedou přibližně dvojnásobek toho, co vyčerpají! Příjmy VZP od této skupiny pojištěnců jsou cca 6,5 miliardy a výdaje cca 3 miliardy. A například u OZP byl příjem cca 650 milionů a výdaje na OSVČ cca 460 milionů! Šéf odborů prostě lže!

A tyto zcela prokazatelně lživé výroky si dovoluje pronášet člověk, který se od roku 1990, kdy se stal místopředsedou základní organizace Odborového svazu KOVO, k žádné, natož pak poctivé práci ani nepřiblížil. Člověk, který více než slušně žije z peněz lidí, kteří bůh ví proč, stále ještě platí odborové příspěvky.

Kdy už lidé pochopí, že tihle Středulové a jemu podobní odborářští baroni, jsou jim prospěšní asi tak stejně, jako mrtvýmu zimník?!

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.