Print this page

Velmi známý herec se vyznal ze své lásky k Evropské unii. Tolik hlouposti jste neviděli. Jeho neméně známý otec se musí obracet v hrobě

By  čec 06, 2017

Herci a vůbec všichni ti tzv. "umělci" si rádi hrají na svědomí národa. Většina z nich na to však intelektuálně ani lidsky nemá.

Naposledy to prokázal Jan Hrušínský, který si přes svůj věk plete Evropskou unii s Evropou a bojuje včerejší bitvy s Ruskem. Jeho obzvlášť hloupý facebookový komentář s neméně hloupým doprovodným obrázkem si skutečně nenechte ujít. Tady je.

No a kdyby byl pan Hrušínský o generace starší, možná by to někdy v 50. letech minulého stoleí napsal takto:

"Hele, soudruzi, mít rádi SSSR a hlásit se k Moskvě je úplně normální. Věděli jste to? A mít rádi pracující lid a lidově demokratické zřízení, to je taky normální. Naopak nemít rádi buržousty , co nás svými nekalými rejdy chtějí vrhnout do náruče amerických imperialistů, to je taky normální. A nechat na jejich hlavy dopadnout tvrdou pěst dělnické třídy. A chtít vládu jedné strany, abychom měli klid na práci, to je taky normální. Nevím, jak vy, ale já chci žít normálně. Chci si vážit všech odhodlaných pracujících...."¨

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.