Print this page

Kdo zakřičí Alláhu akbar, toho bychom měli sejmout, šokuje starosta Benátek

By  srp 24, 2017

Starosta italských Benátek Luigi Brugnaro vyzval k tvrdšímu postupu proti potenciálním teroristům. Strážci zákona by prý měli bez milosti zastřelit kohokoli, kdo na ulici zakřičí Alláhu akbar (Bůh je veliký).

Reagoval tak na nedávné teroristické útoky v Barceloně, při kterých zemřelo patnáct lidí a více než sto vyvázlo se zraněním.

„Před rokem jsem tvrdil, že nestačí udělat čtyři kroky. Teď to budou tři. Řeknu to po našem – Ghe Sparemo (zastřelíme ho),“ tvrdí starosta Benátek. „Chtějí se dostat k Alláhovi. My je ale za ním pošleme ještě předtím, než stačí napáchat nějakou škodu,“ dodal benátský starosta podle serveru Krone Zeitung.

Brugnaro je dokonce připravený bojovat proti teroru osobně. Na závěr svého vystoupení si poklepal na svou příruční zbraň a prohlásil: „Nikdy jsem nebyl politicky korektní, právě naopak. Jsem připravený střílet, my všichni jsme připraveni střílet. Když se mě pokusíte zabít, mohu se bránit,“ uzavřel projev.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.