Print this page

„Ať se obleče, nebo ji znásilníme!“ Video Čecha rozbouřilo rakouský internet a ten varuje, že je to tam čím dál tím horší

By  říj 10, 2018

Video českého fotografa Tomáše Buska, na kterém cizinci u jezera nedaleko Vídně vyhrožují jeho polonahé přítelkyni znásilněním, se stalo v Rakousku hitem internetu. Podle některých ohlasů může pomoci stranám, které se vymezují vůči uprchlíkům.

Loading...

Šestici mužů s vousy se nelíbilo, že Buskova přítelkyně leží u jezera nedaleko Breitenfurtu u Vídně takzvaně "nahoře bez". Jeden z mužů špatnou němčinou vyzval ležící ženu, aby si oblékla tričko, protože jinak by jí mohlo hrozit znásilnění.

Nasazení podprsenky údajně nestačí. "Vyhrožovali, že by se mohli přestat kontrolovat a přítelkyni znásilnit," řekl Busek pro TÝDEN.CZ.

„Počet podobných případů, kdy se někdo lidem v Rakousku snaží vnutit cizí kulturu, přibývá. Jsem v Rakousku dvacet let a a vidím, že to je čím dál tím horší. Žijí tady lidé, které Rakousko přijalo, ale kteří zároveň Rakušany a jejich zvyky vlastně nenávidí. To je divné a něco by se s tím mělo dělat.

Domnívám se, že ten, kdo přijde do Rakouska, se prostě musí integrovat, přizpůsobit místním zvykům. Aby se tak skutečně dělo, o to se měli politici více snažit už před 30 lety. Teď už je v mnoha případech pozdě.“

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.