Print this page

Vojenské jednotky USA nasazeny po celém světě. 10 tisíc žalob k sesazení mafie. Obama zřejmě získá azyl v Británii

By  pro 22, 2017

Americký prezident Donald Trump strávil víkend v Camp Davidu se svými vedoucími generály, aby zmapoval přesnou strategii pro setnutí hlavy Chazarské mafii po celém světě, říkají zdroje z Pentagonu.

„Letiště Atlanta bylo mimo provoz, zatímco Ministerstvo obrany odmítlo sdělit rozmístění kontingentu 44 000 amerických vojáků, kteří mohou být zapojeni k odstranění kabaly po celém světě,“ uvedl výše postavený zdroj z Pentagonu. V současné době existuje téměř 10 000 zapečetěných žalob, poněvadž stále více chazarských kriminálníků odhaluje nezvratné důkazy a vydává různá svědectví o činech svých kolegů, říkají zdroje.

Došlo také k mnoha neobvyklým vraždám. „Liberální primátor azylového města San Francisca, Edwin Lee, prostě zemřel poté, co byl nelegální cizinec shledán nevinným z vraždy Kate Steinleové, dokonce i po jeho doznání,“ poznamenal jeden zdroj. „Leeova smrt je poselstvím demokratům a primátorům „uprchlických měst“ jako je Rahm Emmanuel z Chicaga a Bill De Blasio z New York City,“ varuje zdroj.

Chazarská lůza též zabíjí velké množství lidí. V Japonsku to jsou dva bývalí manažeři společnosti Toshiba, Atsutoshi Nishida a Taizo Nishimura, kteří v posledních dvou měsících zemřeli náhlou smrtí, protože se chystali poskytnout důkazy o tsunami ve Fukushimě 11. března 2011 a jaderném teroristickém útoku proti Japonsku, jak nám sdělily zdroje blízké královské rodině.

Tento útok byl proveden stoupenci rodiny Rockefellera, jejímiž členy jsou Hillary a Bill Clinton, říkají zdroje. Rockefelleři naopak obdrželi rozkazy od fašistické Svobodozednářské lóže P2, říkají. Rodina Rockefeller, mimochodem, zvolila Mela Rockefellera, syna Nelsona Rockefellera, za novou hlavu rodiny, dodaly tyto zdroje.

V Kanadě byl Barry Sherman, majitel kanadského farmaceutického gigantu Apotex, nalezen oběšený i se svou manželkou Honey u rodinného krytého bazénu. Podle zdrojů CIA byl Sherman zabit, aby se zakryly důkazy vedoucí k založení Clintonovy nadace a jejich zločinů na Haiti. „Máme utajovaný dokument týkající se Clintonovy nadace a farmaceutické společnosti z Kanady, která měla dodávat generické léky pro obyvatele Haiti. Jde o to, že dodávali generické léky s nižší kvalitou a rozdíly v ceně jim šly do kapsy, „říká zdroj CIA.

V každém případě, bez ohledu na to, kolik potenciálních svědků pozabíjeli, situace dosáhla bodu, kdy Chazaři nebudou schopni uniknout prostřednictvím vražd.

Např. senátní volby 12. prosince v Alabamě byly operací proti Chazarům, tvrdí pentagonské zdroje. „Bylo jim dovoleno zmanipulovat volby v neprospěch senátora Roy Mooreo, takže Trump mohl shromažďovat údaje o hlasování, aby sundal Sorosovu organizaci, demokraty a kabalu pro volební podvody“, říkají zdroje. „Tři pracovníci průzkumu veřejného mínění byli již zatčeni,“ poznamenaly.

Předseda Sněmovny Paul Ryan je další, kdo se připojí k rostoucímu seznamu politiků, kteří rezignují v rámci probíhající čistky Sněmovny a Senátu, dodávají zdroje. Senátor John „Daesh“ McCain také zjevně chce opustit tento svět předtím, než jeho mnoho zločinů bude zveřejněno.

Dokonce i propagační média s vymytým mozkem se začínají uvědomovat, že něco se děje, když vidí „chirurgickou botu“ Hillary Clintonové (ve skutečnosti skrývá náramek GPS na kotníku), kterou nosí dlouho poté, co by měla být odstraněna, kdyby výmluva o zlomené špičce byla pravda. Není pochyb o tom, že bude předhozena nějaká slaboduchá výmluva, kterou přijme ta část obyvatelstva, jež má stále vymytý mozek.

Lidé, kteří stále věří, že Kabala je pouze pohádka, jsou jako ten chlap v jednom vtipu, kterému bylo řečeno, že jeho manželka ho podvádí. Tento chlap si najme detektiva, aby potvrdil nevinnost své ženy. Detektiv se vrací a říká: „Setkala se s jiným mužem na ulici a pak šli do hotelu společně.“ Mamžel se ptá: „Viděl jste je, že vstoupili do pokoje společně?“ Detektiv říká: „Ano.“ „Viděl jste, co se děje uvnitř místnosti?“ zeptal se manžel. „Ano, hleděl jsem klíčovou dírkou a viděl jsem je spolu na posteli,“ odpověděl detektiv. „Byli zakryti přikrývkou?“ zeptá se manžel. Detektiv říká „Ano.“ Manžel se opět ptá: „Viděl jste pod příkrývku?“ A detektiv říká: „Ne.“ „V tom případě nemůžete dokázat, že podvádí,“ říká manžel.

Manžel nechce čelit realitě, protože by to narušilo jeho celkový světonázor, a stejně tak lidé s vygumovaným mozkem se uchýlí k nejpochybnějším výmluvám, aby se vyhnuli realitě. Podobně, jak Clintonová řekne, že ortézu nosí stále kvůli „komplikacím“, lidé radši akceptují tento příběh, než fakt, že byla zatčena.

Přesto dosáhneme bodu, kdy i tito lidé budou nuceni čelit realitě. Celá síť v FBI a na Ministerstvu spravedlnosti, která se snažila chránit Hillary Clintonovou před stíháním, je systematicky odhalována a demontována.

Nyní jsou i korporátní média nucena přijmout, že tzv. „Islámský stát“ byl stvořen CIA. Vyšlo to na světlo po vojenské razii v centrále CIA, která ukončila operaci Mockingbird a korporátní média jsou nyní nucena hlásit pravdu.

Jasný signál toho, v jak neobvyklém čase žijeme, je to, že bývalý prezident americké Korporace Spojené státy americké Barack Obama hledá a zjevně i získá politický azyl v Anglii.

To ukazuje, společně se skutečností, že Donald Trump není ve Velké Británii vítán, na to, že anglosaský svět je rozdělen mezi Anglii ovládanou pokrevní linií a Republiku Spojených států amerických ovládanou Gnostickými Illuminaty mimo pokrevní linii.

Tato situace pravděpodobně v lednu zesílí v podobě neformální anglo-čínské aliance, která se pokusí zbankrotovat USA na základě jejího kumulativního obchodního deficitu a neschopnosti platit za zboží reálnými penězi, které dováží.

USA budou reagovat hrozbou války. To se objeví ve zprávách v podobě amerického vyhrožování válkou Severní Koreii, jelikož se opět vytáhne karta totální jaderné války v pokusu vydělat více peněz. Číňané se tentokrát chystají americký blaf vyhlásit, když vláda varuje jejich lidi, aby se připravili na jadernou válku, protože vede vojenské cvičení poblíž Tchaj-wanu a Severní Koree.

Číňané a Britové chtějí vytvořit světovou vládu, aby zajistili mír a dodržování zákonů na planetě, říkají zdroje Asijské tajné společnosti. Pokud nebude existovat nějaký druh kompromisu s americkou vojenskou vládou, nastane finanční chaos, i když se zabrání válce.

Současný finanční systém je nefunkční a slouží pouze jako způsob, jak převádět nekryté peníze soukromých centrálních bank k super-bohatým prostřednictvím akciových trhů. Tento způsob rozdělování peněz vytlačil finanční trhy mimo realitu, a realita vždy zvítězí, bez ohledu na to, jak moc se jí snažíte vyhnout. Společnost Boston Consulting Group prozkoumala 250 špičkových institucionálních investorů, kteří dohromady spravují více než 500 miliard dolarů ve fondech a zjistila, že jsou nejpesimističtější od pádu banky Lehman v roce 2008.

Doufejme, že bude zahájen nový transparentní a meritokraticky řízený finanční systém, ale možná budeme muset projít chaotickým zhroucením starého systému, než to bude možné. Zjistíme to v novém roce.

Poslední a osobní poznámka – Abraham Cooper ze střediska Simon Wiesenthala bude mít proslov v Klubu zahraničních korespondentů Japonska 20. prosince. Cooper zakázal jednu z mých knih za to, že je údajně antisemitská. Když jsem se ho zeptal, co v mé knize je „antisemitské“, řekl, že jsem napsal, že americký prezident George Bush Jr. je odpovědný za smrt mnoha civilistů v Iráku. Bush by měl být ale evangelickým křesťanem a informace o úmrtí civilistů v Iráku pocházejí z lékařského časopisu Lancet. Takže zde máme pravděpodobného Žida, který zakazuje knihu napsanou osobou se židovským původem, která odsuzuje genocidu ze strany ne-Žida, protože je „antisemitská.“ Jak daleko se může pokrytectví dostat? Chudák pan Weisenthal se musí otáčet v hrobě.

Podle úředníků vydavatelství Tokuma Shoten platilo Weisenthalovo centrum úplatky redaktorům, aby na mou knihu vydávali klamavé reklamy v novicnách. To pak vedlo k úplnému zákazu veškeré reklamy na moji knihu v novinách a v jiných médiích bez ohledu na jejich obsah. To je typické, co dělají spisovatelům po celém světě a je součástí jejich kontrolní sítě v Japonsku a jinde. V USA Ministerstvo vnitřní bezpečnosti zmrazilo bankovní účty vydavatelských společností, aby jim zabránilo vydat mé knihy v angličtině.

Cooper a jeho židovští mafiánští kamarádi také platí najaté pravičáky, aby prováděli útoky na etnické korejské nákupní čtvrti, aby udrželi Jižní Koreu a Japonsko v boji proti sobě, jak řekli členové těchto skupin.

Ten člověk je zločinec a patří do vězení. Pokud bude Cooper zatčen, bude zpívat jako kanárek o celé chazarské mafiánské kontrolní síti v Japonsku a jinde. Bude také vysvětlovat, jak chazarská mafie vede Severní Koreu. Byl bych velmi rád, kdyby se na této události objevili příslušníci vojenské policie a zatkli ho. Vezměte ho do Guantánama a nechte ho zpívat.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.