Print this page

Stanice pro děti vysílala propagandistický film o nezletilé dívce a jejím dospělém milenci imigrantovi. Z toho se tají dech...

By  led 11, 2018

Značné vášně vyvolal v Německu propagandistický film vysílaný na dětské televizní stanici KIKA. (Foto Youtube)

Ve filmu byl předkládán jako vzor svazek nezletilé Němky s dospělým syrským muslimem.

KIKA je německou televizní stanicí pro děti a mládež ve věku od tří do čtrnácti let. Stanice je výsledkem spolupráce veřejnoprávních stanic ARD a ZDF. Je financovaná z veřejných prostředků, tedy kapes daňových poplatníků.

V pořadu televize KIKA byl v pozitivním světle ukázán svazek šestnáctileté Němky se starším Syřanem muslimského vyznání. Muslim jménem Diaa prohlásil: „Vyrůstal jsem v islámsko-arabské kultuře. Věřím ve svou kulturu a svoje náboženství.“

Starší milenec chce na dívce, aby nejedla vepřové, a přemlouvá ji k nošení šátku. Mladší Malvina z toho ale není nadšená. Vysvětluje, že mezi nimi občas dochází ke sporům, „ale dokud mu ustupuji, všechno je v pořádku“.

Podle stanice KIKA má muž devatenáct let, ale někteří tomu odmítají uvěřit. Řada imigrantů totiž uvádí nižší věk, přičemž úřady to často nejsou schopny odhalit.

Televize nejprve uváděla, že zamilované Němce je šestnáct let, ale později začala tvrdit, že má osmnáct (viz obrázky pod videem).

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.