Print this page

Další důkaz, že záběry z orbitu jsou falšované? Na raketě Falcon 9 od SpaceX pobíhá ve vesmíru myš

By  čen 14, 2020

Myš na raketě Falcon 9 společnosti SpaceX byla spatřena během živého přenosu při jejím údajném vypuštění do vesmíru. (Foto: Youtube)

Loading...

Někteří diváci poukazují na to, že to ve skutečnosti není myš, ale namrzlý kyslík. Je toho ale ještě více, co zapáchá na záběru z vypouštění rakety Falcon 9.

SpaceX je první soukromá organizace, která do vesmíru poslala kosmickou loď. Dva američtí astronauti, Doug Hurley a Bob Behnken, údajně tvořili historii tím, že 30. května letěli do vesmíru, ale očividně v tom vesmíru nejsou sami.

Na trupu rakety Falcon 9 byla spatřena všemocná myš, které očividně vůbec nevadí, že je ve vesmíru. Video s myší obíhá internet a šokuje veřejnost.

Je na raketě SpaceX Falcon 9 opravdu myš?

Miliony lidí po celém světě byly nalepeny na obrazovkách a sledovaly živý přenos „velkolepého“ vypuštění amerických astronautů do vesmíru. Byl to velký okamžik pro Elona Muska, generálního ředitele společnosti SpaceX, která je nyní oficiálně první soukromou společností, která do vesmíru poslala loď.

Zatímco svět sledoval, jak Amerika ,,tvoří historii”, na trupu lodi byla vidět myš.

Jeden z uživatelů internetu pořídil krátký klip ukazující malé zvíře běhající kolem trupu.

Věnujte pozornost datumu u příspěvků: 31.května 2020

Uživatel uvedl: „Vypadá to, že na raketě Elona Muska ze SpaceX jede stopem myš! Prokázala neuvěřitelnou odolnost vůči teplu!”

Mnoho lidí, kteří viděli „myš“ chodit po raketě Falcon 9, to považuje za neuvěřitelné. Někteří říkají, že je to „namražený kyslík“, jiní poukazují na to, že je celý záběr zfalšovaný.

Ani jedna ze společností které na celé akci spolupracovaly (NASA a SpaceX) na to nereagovaly. Oficiální vysvětlení tudíž (zatím) nemáme.

Video je navíc staré

Další uživatel poukázal na to, že viděl podobné video, které společnost SpaceX použila už dříve a obvinil organizaci z používání starého videa. Také sdílel záznam obrazovky, kde ukazuje všechna předchozí vypouštění raket touto společností.

,,Ano, skutečně je to starý záběr! Když ho Musk používá znovu, tak je vážně hlupák.”

(Pokud vám záběry nejdou spustit, je to tak… na twitteru už proběhla cenzura a zbyly jenom náhledy)

Názory uživatelů nejsou jednotné, kromě verze o namraženém kyslíku si někteří i myslí, že je to led.

Jiní říkají, že kdyby to byla myš, musela by být veliká jako pes aby byla vidět. – Jenomže pokud se díváme na záběry makety ze studia kde se falšuje výlet do vesmíru, pochopitelně raketa nebude dělaná v životní velikosti. Vzpomeňte si, jak se točily staré filmy Star Wars. To co ve filmu působilo jako vesmírná loď, byly maketky ve studiu.

Uživatel Jerry Fletcher píše: ,,Přísahám, že tohle video je na youtube už od loňského roku. Takže prostě použili starou nahrávku. Blbej Elon… Neumí ani správně nafejkovat vesmír.”

A je to skutečně tak. Nahrávka se startem rakety, kde je vidět myš/námraza je zde. Datum přidání: 31.12.2019!

Jestli je to opravdu myš nebo jenom led jako hlavní problém celkem rychle ustoupí do pozadí ve chvíli, kdy si uvědomíme, že nás Musk opakovaně krmí starými záběry. Pokud vydává staré záběry za nové a vysílá je v živém přenosu, ztrácí tím absolutně jakouliv důvěryhodnost.

Ve vesmíru, kde je vakuum, by pohromadě nevydržel ani led, ani myš a už vůbec ne astronaut, i kdyby na sobě měl bůhvíjaký skafandr. Všechno by se ve vesmíru hned rozprsklo. To ale evidentně nikomu nevadí.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.