Print this page

Když chci vidět, co se děje v Berlíně, musím se koukat na ruskou televizi

By  zář 01, 2020

„Nová doba. Když chci vidět, co se děje v Berlíně, musím se koukat na ruskou televizi," konstatoval Petr Štěpánek. (Foto: Youtube)

Loading...

Na svém facebookovém profilu, aby připomenul, proč si myslí, že „Česká televize lže, jako když Rudé právo tisklo!"

„Edit: Policie demonstraci oficiálně rozpustila, neboť demonstranti prý nedodržují protikoronová opatření, tedy to, proti čemu přišli demonstrovat. To nevymyslíš! Prostě: Německo - jak u blbejch na dvorku," napsal Petr Štěpánek.

„Česká televize lže, jako když Rudé právo tisklo. Berlínské protivládní demonstrace se podle zahraničních médií účastnilo 200 tisíc lidí, ve skutečnosti asi ještě víc. Podle Událostí České televize 20 tisíc," píše se ve Štěpánkově komentáři.

„Od ulice Unter den Linden přes Braniborskou bránu až k Vítěznému sloupu na kulaťáku v Tiergarten bylo plno. Každý, kdo jen trochu zná Berlín, si musí klepat na čelo, co v newsroomu na Kavkách sedí za trotly," uzavřel svůj komentář Petr Štěpánek. Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.