Print this page

Bill Gates přiznal: Věděl jsem o koronaviru před 5 lety, příštích 6 měsíců bude nejhorších

By  pro 16, 2020

Bill Gates, spoluzakladatel společnosti Microsoft MSFT, nabídl v neděli v rozhovoru pro CNN některé „špatné zprávy“ pro ty, kteří se cítí optimisticky ohledně bezprostředního příchodu první vakcíny COVID-19 do USA. (Foto: Wikimedia)

Loading...

“Je smutné, že příští čtyři až šest měsíců může být nejhorší z pandemie. Předpověď IHME ukazuje více než 200 000 dalších úmrtí. Pokud bychom dodržovali pravidla, pokud jde o nošení masek a nemíchání, mohli bychom se vyhnout velkému procentu těchto úmrtí. “

Jinými slovy, udržujte očekávání dopadu vakcíny pod kontrolou.

“Myslel jsem, že USA to zvládnou lépe,” vysvětlil Gates hostiteli CNN Jakeovi Tapperovi. “Tento virus může být smrtelnější, než je. Nejhorší případ jsme nedostali. Ale věc, která mě překvapila, je, že ekonomický dopad v USA a na celém světě byl mnohem větší než předpovědi, které jsem vytvořil před pěti lety.“ Píše portál Novinite.

Gates také uvedl, že můžeme očekávat, že svět zahájí svůj dlouho očekávaný návrat k normálu již v létě 2021 s několika výhradami.

“I přes počátek roku 2022, pokud nepomůžeme jiným zemím zbavit se této nemoci a nedosáhneme v naší zemi vysoké míry očkování, bude zde riziko opětovného zavedení, uvedl. “A samozřejmě bude globální ekonomika zpomalena, což americkou ekonomiku velmi dramaticky poškodí.” Řekl pro CNN.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.