Print this page

Nový rok V USA nezačal vesele. Vypuklo ozbrojené povstání proti vládě! Ozbrojenci okupují federální budovu...

By  led 04, 2016

Nový rok nezačal v USA vesele. V Oregonu vypuklo ozbrojené povstání proti federální vládě. Přibližně 150 ozbrojenců okupuje federální budovu ve Federal Land at National Wildlife Refuge ve městě Burns v Oregonu.

Celá krize vypukla kvůli soudnímu bezpráví a letitým sporům o pozemky, které si federální vláda v Oregonu přivlastňuje na základě půdního zákona na ochranu přírody i v takových situacích, kdy nejde o ochranu přírody, ale o zájmy businessmenů a lobbistů z Washingtonu. Ozbrojené povstání vypuklo ale z jiného důvodu. Dva farmáři likvidovali ohněm náletové plochy z neudržovaných federálních pozemků, ze kterých jim na jejich pole vítr zanášel plevel a bodláčí.

Farmáři provedli kontrolovaný výpal federálních pozemků, ovšem federální vláda je obvinila ze žhářství. Místní soudce státu Oregon je nejprve odsoudil k několikaměsíčnímu trestu odnětí svobody. Když si ale svůj trest odseděli, zasáhl federální soudce, kterému se trest nezdál dostatečný a vynesl další rozsudek s tím, že další trest si oba odsedí ve federální věznici v Kalifornii ve věznici Terminal Island. To vyvolalo v Oregonu pozdvižení a ozbrojené povstání, protože za jeden již odseděný trest nesmí být udělen další. Jde o odepření práva na spravedlivý proces.

Jenže federální soudce námitku zamítl, protože oba dva farmáře odsoudil podle protiteroristického zákona, který nemá pojistku práva na spravedlivý proces, podle něho může být totiž člověk odsuzován znovu a znovu, pořád dokola, za pořád jeden a tentýž trestný čin. Stejný zákon funguje i v Norsku a podle něho byl odsouzen Anders Breivik k 20 letům. Poté, co si trest odsedí, ho může norský soud znovu odsoudit, na dalších 20 let. A tak pořád dokola. Není bez zajímavosti, že stejně mohou prodlužovat tresty a opakovat staronové rozsudky i Britské soudy, ovšem s požehnáním královny, ale přistupuje se k tomu jen výjimečně. Takže, jakápak vyspělá demokracie, když jde jen o její „demo“ verzi, to znamená ořezanou verzi demokracie. Taková ta demokracie „vocuď pocuď…“

Trpělivost v USA se zločinnou Obamovo loutkovou vládou přetekla a tátové od rodin vzali do ruky zbraně, vyšli v Oregonu do ulic a obsadili federální budovu správní budovy federálních pozemků v Oregonu. Vyzývají všechny patrioty z Ameriky, aby si přivezli zbraně, munici a připojili se k nim k ozbrojenému odporu. Chtějí osvobodit území a pozemky, které nyní vlastní v Oregonu federální vláda, vláda vyslala do Oregonu FBI, její zástupci mají s milicemi teď vyjednávat.

Situace může skončit i ozbrojeným útokem armády proti milici a může dojít k masakru podobně jako ve Waco v Texasu v roce 1993. Nedávné celostátní cvičení Jade Helm v USA bylo právě přípravou ozbrojených sil USA na vypuknutí revoluce a občanské války v USA. Odpor vůči federální vládě by se ve všech 50 státech USA dal doslova krájet. Z USA za poslední rok emigrovalo do Ruské federace už 2,419 Američanů, většina z nich jsou obchodníci a podnikatelé, kteří již měli vybudované kontakty v Rusku, včetně obchodních vztahů. To je ovšem nic ve srovnání se 72,000 Američany, kteří požádali o trvalý pobyt v EU jen za rok 2015. Jde o lékaře, právníky, doktory, učitele, inženýry. Nejvíce Američanů emigruje do Francie a Německa. Refugees from USA, welcome?

Není divu, v USA je už 106 miliónů Američanů na potravinových dávkách, ale nikoliv ve stavu nezaměstnaných. To je tragédie. Znamená to, že Američané, i když pracují, nestačí jim výdělek na to, aby dosáhli na nezbytné minimum, a proto žádají navíc o welfare dávky. Samozřejmě, že potravinová podpora se netýká jen dospělých, ale i dětí. Každopádně, Obamova vláda zcela logicky usiluje v USA o omezení držení zbraní, protože tento případ z Oregonu jasně ukazuje, že když tyranie v podobě zvlčilé federální soudní moci začne odpírat občanům právo na spravedlivý proces, je zbraň v rukách muže (a klidně i ženy) jedinou obranou.

Zdroj: [1][2]

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.