Print this page

Nečekaná událost. Důstojníci rakouské armády už nebudou mlčet a vyhlašují vzdor politikům!

By  led 21, 2016

Mnozí s nimi už nepočítali, ale teď se hlásí ke slovu. Důstojníci rakouské armády už nebudou mlčet! S nově vzniklou platformou (Plattform) ,,Opevněné Rakousko“, poukazují na nebezpečí zcela pomýlené bezpečnostní politiky. Závěr: Bezpečnost je na ,,nejhorší úrovni“, politika se dívá stranou a armáda je politicky využívaná k tomu, aby prostřednictvím škrtů byla nečinná a rozbitá.

Ve videoklipu, který byl zveřejněn 20.1.2016, hovoří důstojníci jasně. Kromě plukovníka Siegfrieda Abela a šéfa sdružení důstojníků v Rakousku plukovník Erich Cibulka, také hovoří generál Günther Greindl. Ten podstatně spoluvytvářel vývoj ozbrojených sil, zastupoval rakouskou armádu u mezinárodních institucí, je zakladatel a prezidentem ,,Spolku rakouských příslušníků mírových sil“ a je držitelem Čestného odznaku Za zásluhy o Rakouskou republiku. Je pravděpodobné, že se ministerstvo obrany a federální vláda může prostřednictvím této aktivity důstojníků, dostat pod velký tlak.

Ve videu důstojníci detailně zdůvodňují své kroky. ,,Jako vojáci rakouské armády, sloužíme naší zemi. Děláme tuto službu s hrdostí a přesvědčením po celá desetiletí.“ Nebezpečí se ale zvětšuje každý den. Konflikt východ-západ mezi Ruskem a NATO, terorismus v Evropě skrz ,,Islámský stát“ a nekontrolovatelná masová migrace milionů lidí v Evropě, celou situaci charakterizuje. Velké části politické scény na takové hrozby z ignorance a klientského myšlení nebude brát zřetel. Nejen armáda byla plánovaně zničena, ale i ,,domobrana občanů“ je systematicky likvidována a zesměšňována. Proto nyní vojáci budou muset mluvit a jednat. Prostřednictvím, doslova ,,zdegenerované obranyschopnosti“ je ,,nejvíc ohrožena bezpečnost naší země a jejich obyvatel.“

Kromě zhodnocení ozbrojených sil a jejich obranyschopnosti, je nutné efektivně zabezpečit hranice. Vojáci už nebudou déle mlčet a shodují se: ,,Chceme akceschopné a suverénní Rakousko. Chceme bezpečnou budoucnost pro naše děti a vnoučata.“

Rakouský časopis se sídlem v Linzi s názvem Info-DIREKT přináší alternativní informace, které hlavní média zamlčují nebo falšují. Je 100% nezávislý a není nikým řízen nebo financován.

Zdroj: 12

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.