Print this page

Žena u sebe měla jídlo pro děti z McDonaldu po dobu 6 let a z výsledku budete v šoku

By  úno 16, 2018

Alarmující fotka McNugetek z McDonaldu, které byly po dobu 6 let netknuty a nechlazeny, se šíří internetem velmi rychle. Je to už 6 let, co jsem si koupila tento Happy Meal. u McDonalda, uvedla Jennifer Lovdahl na Facebooku. Bylo to celou dobu v kanceláři a vůbec se to nerozložilo, nestalo se s tím vůbec nic. 

Loading...

Jennifer  zveřejnila také další fotografii dokladu, který se zdá být mnohem více rozložený než samotné jídlo.  

Udělala jsem tento pokus, abych ukázala našim pacientům, jaké doopravdy jsou nezdravé potraviny. A obzvláště kvůli dětem. Existuje tolik chemikálií v tomto jídle! Vyberte si opravdové jídlo - jako je ovoce nebo zelenina - to je ten skutečný fast food.

Lovdahl, která provozuje vlastní chiropraxi, doufá, že lidem její příspěvek otevře oči. Ačkoliv její příspěvek sdílelo tisíc lidí, je sporné, zda od toho bude lidi odrazovat.

Do té doby byla hlášena ztráta asi 303 miliónů dolarů McDonalda kvůli dalším skandálům při kontrole bezpečnosti potravin, které byly NPR hlášeny.

Ve skutečnosti stejný druh McNugetek byl předmětem pro videozáznam od čínského dodavatele v roce 2014. Záběry ukazovaly, jak pracovníci nesprávným způsobem pracují s McNuggetkami. Pak v roce 2015 - po změně čímského dodavatele na thajského dodavatele - byly údajně v McDonaldu objeveny cizí předměty právě v McNugetkách více než jen jednou.

Tržby McDonaldu se snížily zhruba o 15 procent mezi roky 2014 a 2015 v rámci japonského sektoru,, který byl od roku 2015 největší mezinárodní pobočkou.

Tyto věčné McNugetky představují nejhorší fiasko v dlouhé řadě PR katastrof pro tohoto obřího fast foodu, ve kterých byly zahrnuty také příběhy nehumánně chovaných kuřat, burritos s více než 100 položkami ve složení, hranolkami s 19 přísadamizdravý salát, který má více kalorií než samotný Big Mac. A nejnovější vychytávkou je to, že mozzarellky McDonaldu nejsou z pravé mozzarelly...

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.