Print this page

Vysloužilý agent CIA šokoval veřejnost na smrtelné posteli: „Zabil jsem Marilyn Monroe“

By  úno 21, 2016
(Upozorňujeme, že tento příspěvek byl bez jakéhokoli oznámení několikrát smazán z Facebooku.) Normand Hodges, 78letý vysloužilý důstojník CIA, učinil řadu šokujících doznání, poté, co byl v pondělí přijat do nemocnice Sentara General Hospital. Tvrdí, že spáchal 37 vražd pro americkou vládu mezi lety 1959 až 1972, včetně zabití herečky a modelky Marilyn Monroe. Pan Hodges, který pracoval pro CIA 41 let jako operátor s bezpečnostní prověrkou na nejvyšší úrovni, tvrdí, že byl často úkolován jako nájemní vrah ze strany organizací, zavraždit jednotlivce, kteří mohli představovat hrozbu pro bezpečnost země.

Pan Hodges přísahá, že si živě pamatuje každou z jeho vražd, které spáchal pro CIA. Tvrdí, že všech 37 vražd, které spáchal na americké půdě, mu nařídil jeho velící důstojník, major James Hayworth.

Byl vyškolen jako ostřelovač a expert na bojová umění. Hodges uvedl, že má také značné zkušenosti s více nekonvenčními metodami zabíjení, jako jsou jedy a výbušniny. Hodges tvrdí, že páchal své atentáty od srpna 1959 do března 1972 v době, kdy jak říká, „CIA „měla vlastní agendu.“ Také uvedl, že byl součástí pětičlenné operativní buňky, která provedla řadu politických atentátů po celé zemi. Většina obětí byli pouliční aktivisté, novináři a odboroví předáci, ale také tvrdí, že zabil několik vědců a umělců, jejichž myšlenky představovaly ohrožení zájmů Spojených států.

Hodges tvrdí, že Marilyn Monroe zůstane mezi jeho oběťmi jedinečná, protože byla jedinou ženou, kterou kdy zavraždil. Tvrdí, že toho nelituje, jak sám říká, že se Monroe stala „hrozbou pro bezpečnost země“, a musela být odstraněna.

„Měli jsme důkazy, že Marilyn Monroe nejen že spala s prezidentem Kennedym, ale také s Fidelem Castrem,“ tvrdí Hodges. „Můj velící důstojník, Jimmy Haywortrh mi řekl, že musela zemřít, a že to mělo vypadat jako sebevražda, nebo předávkování. Nikdy předtím jsem ženu nezabil, ale uposlechl jsem rozkazy. Udělal jsem to pro Ameriku. Mohla získat strategické informace od komunistů, a to jsme nemohli dopustit. Musela zemřít. Udělal jsem to, co jsem musel.“

78letý muž byl umístěn do vazby FBI, která vzala jeho zpověď velmi vážně a zahájila šetření za účelem ověření jeho tvrzení. Vyšetřování může být nicméně velice složité, jelikož se dochovalo velmi málo písemných souborů a většina herců podílejících se na různých případech je již mrtvá.

Nejvíce důležitý svědek v tomto případu, jeho údajný velící důstojník, major James Hayworth zemřel v roce 2011 na infarkt. Dva ze tří „CIA vrahů“, které Hodges identifikoval jsou také mrtví, a poslední, kapitán Keith Mcginnis, zmizel po akci v roce 1968, a je také považován za mrtvého.

Zdroj: svobodnenoviny.eu

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.