Print this page

Na palubě zříceného boeingu byl vysoký představitel CIA a milióny amerických dolarů v hotovosti

By  bře 19, 2016

Ruská Federální bezpečnostní služba (FSB) vydala provizorní zprávu pro Ministerstvo naléhavých situací (EMERCOM), Mezistátní letecký výbor Ruska (IAC) a vnitřní potřeby Kremlu, kde se uvádí, že FSB má potvrzeno dle počátečního zkoumání seznamu pasažérů a posádky letu FlyDubai let FZ981, který dnes brzo ráno explodoval v Rostově na Donu, že letadlo mělo na palubě „vysoce postaveného“ představitele americké Centrální inteligenční agentury (CIA), který cestoval na falešný britský pas, s použitím jména Larisa Allen – a že na palubě letadla bylo rovněž odhadem 27 miliónů amerických dolarů v hotovosti.

Podle této zprávy Boeing 737-800 společnosti FlyDubai, který odstartoval z letiště Dubai dnes ráno v 3:50 moskevského času (00:55GNT), explodoval při přistání na letišti v Rostově na Donu, přičemž zahynulo všech 55 pasažérů a sedm členů posádky.

Lety z Dubai do Ruska jsou běžné, jak praví zpráva, protože mnoho mladých ruských žen pracuje v tomto nejlidnatějším městě ve Spojených arabských emirátech (UAE) jako „tanečnice“ (to jest prostitutky) u mnoha společností dělajících reklamu na jejich „služby“.

Protože elementy organizovaného zločinu uvnitř Ruské federace (ruská mafie) mají pod svou kontrolou převážnou část těchto „tanečnic“, a protože se Dubai stalo globálním centrem pro financování teroru a praní peněz z drog a činností mafie, zpráva dále uvádí, že obavy CIA z toho, že finance teroristů jsou směrovány do Ruska, poskytuje nejpravděpodobnější vysvětlení, proč byl na palubě tohoto letadla jeden z „vysoce postavených“ představitelů CIA.

 

Pokud jde o to, jak se oněch asi 27 miliónů dolarů v hotovosti dostalo na palubu tohoto letadla, zabaleno v „kovových/aluminiových" kontejnerech v nákladovém prostoru, zpráva uvádí, že FSB má podezření, že to zařídil kyperský pilot tohoto letadla, protože spojení mezi kyperskými bankami a ruským organizovaným zločinem je dlouho známo.

Mezistátní letecký výbor Ruska nyní vydal veřejné prohlášení, že přebírá kontrolu nad vyšetřováním. Zpráva uzavírá tím, že vzhledem ke smrti tohoto „vysoce postaveného“ představitele CIA, a vzhledem k miliónům dolarů nalezeným v troskách explodovaného letadla, president Putin, který již předtím vyjádřil soustrast s touto tragédií, povolil, aby se vyšetřování mohly účastnit rovněž výzvědné služby USA, Francie a Dubaje.

 

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.