Print this page

Globální mafie pod útokem na celém světě, válka pokračuje zničením podzemních vojenských základen V Japonsku

By  kvě 05, 2016

...hřibovitý mrak na japonským městem Kagošima, 1. května 2016. Má něco společného s následujícím článkem? Bitva o planetu Zemi zaznamenala dramatický obrat zničením tří hlavních japonských podzemních základen soustružení, zrychlením hledání chazarských gangsterů – oligarchů, a finančními vyjednáváními na vysoké úrovni mezi vojensko-průmyslovým komplexem a asijskými tajnými společnostmi a další.

07:54 Chazarská mafie je pod útokem na celém světě a hybridní válka pokračuje zničením japonských podzemních vojenských základen. Týdenní komentář Benjamina Fullforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka.

Bitva o planetu Zemi zaznamenala dramatický obrat zničením tří hlavních japonských podzemních základen soustružení, zrychlením hledání chazarských gangsterů – oligarchů, a finančními vyjednáváními na vysoké úrovni mezi vojensko-průmyslovým komplexem a asijskými tajnými společnostmi a další...

Za prvé o zemětřesení: ve skupinách po japonském internetovém chatu se předpokládá, že nedávná série zemětřesení v jižním Japonsku byla všechna umělá zemětřesení. Předložené důkazy ukazují, že na všech seismografech (grafika zemětřesení) se podobají zemětřesení způsobeným explozí s obrovským náhlým šokem s následným otřesy, které trvale klesají. Viz následující odkazy, kde můžete vidět o tom důkazy:

http://pesn.com/2011/09/18/9501916_Evidence_Denver_and_DC_Quakes_Caused_by_Nukes/

http://www.kyoshin.bosai.go.jp/kyoshin/share/index_multi.html

http://www.kyoshin.bosai.go.jp/kyoshin/search/

Objevily se také zprávy o hlasité explozi jako hluk zemětřesení. Kromě toho všechna měla velmi mělká geotektonická ohniska, méně než 10 kilometrů pod zemí, což je jev v přirozených zemětřeseních velmi vzácný. Kromě toho, že predikční centrum pro zemětřesení japonské vlády uvedlo, že se vzdalo předpovídání tohoto zemětřesení, protože nevyhovují všem známým vzorcům přírodních zemětřesení. Rozhodujícím faktorem však bylo, že ohnisky těchto zemětřesení byly ve všech třech místech japonské vojenské základny.

Pokud hledáte Oyatsu 1812, Mashiki v Kumamoto prefektuře v Google Earth si můžete prohlédnout vojenskou základnu v epicentru prvního zemětřesení. Existuje několik neobvyklých struktury, které tam lze vidět, které se zdají být vstupy do podzemních základen.

Je také třeba připomenout, že ministr financí Japonska, Taro Aso, nedávno sdělil americkému ekonomovi Paulu Krugmanovi něco o tom, že japonská vláda hledala spoušť k zahájení třetí světové války, aby zachránila ekonomiku.

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/japans-finance-minister-accidentally-reveals-how-it-all-ends-war

Čínské vládní zdroje v Pekingu nedávno řekly autorovi tohoto článku, že v posledních měsících bylo identifikováno neobvykle intenzivní hromadění vojenského vybavení japonskou vládou.

Postižené základny se nacházejí v blízkosti Korejského poloostrova, kde by bylo jednodušší přesunout velké množství vojáků do Asie na válku s Čínou. Z tohoto důvodu se zdá, že došlo k preventivnímu útoku neznámých sil, aby se zabránilo japonskému pokus o spuštění 3. světové války.

Oznámení Severní Koreje o tom, že má ponorku s balistickými střelami byla vlastně japonská reakce na útok na jejich podzemní základny. Tato zpráva byla, že Japonsko má stále intaktní schopnost odvetného jaderného útoku prostřednictvím svého zastoupení v Severní Koreji. Nemají strach, protože nikdo neplánuje invazi do Japonska.

Minulý týden byl také jistý válečný stav ve vztahu k asijskému zlatu v Indonésii. Agenti CIA v ředitelství pro Asii v Singapuru minulý týden varovali Číňany, že když se budou snažit využít své výdaje v hodnote desítek miliard dolarů v Indonésii jako způsob, jak tam dosáhnout politické kontroly, Američané by se „pohnuli.“

Kromě toho, v reakci na nabídku Číňanů dodávat zlato se slevou ve výši 13%, říkají Američané v Indonésii a Singapuru, že to nepotřebují, protože kontrolují obrovské poklady zlata poblíž amerického velvyslanectví v Jakartě. Indonéská vláda, „potvrzuje existenci 4000 tun japonského zlata, které je, jak říkají, u památníku na rovníku“. To se zdá být uzavřeným procesem, když indonésský viceprezident Jusuf Kalla tajně navštívil USA, Japonsko a Čínu, a také prezident Joko Widodo navštívil Belgii, Holandsko a Spojené království. Pokud chce někdo zpochybnit toto tvrzení, bude muset být připraven na válku s Indonésií, říkají zdroje CIA. Nicméně, jakýkoliv důkaz o existenci tohoto zlata je stále obtížné dosáhnout. Fotografie z místa ukázaly pouze stavební práce, ne zlato.

Čínští agenti se sídlem v Japonsku říkají Číňané, zatím, jsou netrpěliví se Západem, zejména Americe, za zpoždění (v přijmutí), jejich nabídky na založení společné agentury pro plánování budoucnosti a můžou „nakreslit čáru do písku“. Nejpravděpodobnějším scénářem je, že Číňané prostě přestanou přijímat po určitém datu dolary. Tím bude, podle čínských vládních zdrojů, nabídnut celému světu Yuan podložený zlatem jako alternativa.

Číňané nejsou jediní, kteří jsou uz s chazary velmi netrpěliví.

Zdroje z Národní Obranné Rozvědky (Defense Intelligence Agency) Spojených států říkají, že v Brazílii, uz je armáda tak otrávená a unavená, když vidí podplacené politiky, jak se snaží zinscenovat státní převrat a útočí na prezidenta, Dilmu Rousseff, že se chystají poslat tanky do budovy Kongresu. Oni také poznamenávají, že se do případu dostal Vatikán, aby zajistil, že žádný chazarský převrat v Brazílii nebude prostřednictvím organizování obyčejných lidí. Kromě toho, brazilský miliardář Joseph Safra a chazarský poskok a nejbohatší bankéř na světě byl obviněn z úplatkářství. Úplatky jsou součástí brazilského policejního vyšetřování s názvem „Operace Zealots“, které jde – podle několika novinových zpráv – po těch, kterí upláceli politiky.

http://www.theguardian.com/business/2016/mar/31/brazilian-billionaire-joseph-safra-charged-bribery-plot

V Evropě, podle zdrojů Pentagonu, začínají být unavení Němci, kteří se nyní rozhodli „jít na východ“. Říká se, že pokus vydírat Volkswagen, špionáž ze strany NSA, odmítnutí Federal Reserve Board vrátit německé zlato a sankce proti Rusku přispěly k tomuto německému rozhodnutí.

V Evropě znamená „francouzská opozice a“ brexit „(“ British exit „EU) konec TTIP [obchodní dohody], které brání kabalistictí hrdlořezové Goldman&Sachs a Monsanto,“ dodal zdroj.

Ve východní Evropě udělali Rusové velké akce proti kabalistickému režimu na Ukrajině. Prezident Petro Poroshenko zmizel z dohledu po dobu jednoho týdne, a když sezase objevil, změnil premiéry a náhle mluví velmi vážně o provedení mírové dohody s Ruskem v Minsku. Na pozadí tohoto byla zablokována aktiva ukrajinskému oligarchovi a izraelsko chazarskému agentovi, Valeriy Kolomoyskému a on sám „se mů že stát cílem“, říkají ruské zdroje.

Zdroje Pentagonu říkají, že na Středním východě navštívil nejvyšší americký generál Joseph Dunford Egypt, aby pomohl prezidentu Abdelu Sisimu „rozdrtit ISIS na Sinajském poloostrově a v Libyi,“. Z toho vyplývá, samozřejmě to, že v USA bylo rozhodnuto, že Egypt je nejvíce racionální a spolehlivou sunnitskou vládou na Středním východě a armády a americké agentury, společně s Rusy, jí pomůžou získat větší vliv v regionu. Vzhledem k tomu, že ISIL je žoldáckou armádou Turecka, Izraele a monarchií v Perském zálivu, je viděn Egypt, Rusko, Sýrie, Írán a americká armáda jako ti,kterí budou pracovat společně a přinesou mír a racionalitu do tohoto pohnutého regionu.

Skutečnost, že prezident Obama se rozhodl zveřejnit alespoň část o ucasti Saudske Arábie v 28-ti stránkové utajované zprávě o 11-S dává jasně najevo, že USA se rozhodly oddělit se od tohoto režimu. FBI a Pentagon také mají v plánu, aby se ujistili, že všichni slyší o „studentech umění“ z Izraele, kteří tancovali radostí při natáčení zničení 11-S, dávajíce najevo, že Izrael měl také důležitou roli v případě masového vraždění.

Jsou také (out) důkazy FBI, která nyní odhaluje korupci Chazarske mafie a jejich účasti v New York City Police Department a úřadu starosty New Yorku, podle zdrojů FBI. Korporátni americká média také přináší zprávy o pokusech ze strany chazarské satanistické mafiánky Hillary Clintonové pro volební podvody, jak je uvedeno v titulku New York Post: „Vyšetřování nesrovnalostí v New Yorkském hlasování zahájeném po prezidentských primárkách bylo sabotováno“.

http://www.nydailynews.com/news/politics/new-york-voting-irregularities-investigation-primary-article-1.2609007

A máme řetěz amerických novin McClatchy v celé zemi a mnoho dalších korporátních médií, které podávají zprávy o „dokumentech Panama“ a jejich spojení s Clintonem s titulky jako: „Mezi Panamskými dokumenty: vícenásobné propojení s Clintony.

http://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/election/article72215012.html

Taková expozice v médiích o korupci a několika vyšetřováních trestné činnosti je znamením, že Clintonovi jdou v podstatě do autu, což znamená, že jeho stoupenci jako George Soros, Rockefellerové, Bushovi.. atd budou také v ofsajdu.

Současný kolaps velkých bank, které vlastní Spolecnost Federálních Reserve je projednávána armádou a agenturami ve Spojených státech jako národní bezpečnostní problém zásadního významu. To co armáda musí pochopit je, že Amerika je nejvíce zadlužená země v historii této planety. Korporace Spojených států amerických je v úpadku. A Republika Spojených států amerických nemusí převzít její dluhy, pokud bude obnovena.

Věřitelé Spojených států, zejména Asiaté, nabídli obnovené republice obrovské množství zlata výměnou za papír. Podmínkou je, aby se dohodly na zřízení Plánovací agentury pro budoucnost s meritokraticky zvoleným kancelářským personálem pod stejnoukontrolou Východu / Západu. Asiaté čekají na odpověď, ale pokud ji nedostanou, jak je uvedeno výše, budou jednat nezávisle. V tomto případě se jedná o matematickou jistotou, že americká ekonomika se zhroutí.

Navíc muž, který může ukončit dominanci Chazarské mafie po celých Spojených státech zůstává generál Joseph Dunford. Generále Dunforde: Chystáte se chytit osud za rohy a pomůžete zachránit planetu, nebo se zapíšete do historie jako muž, který ztratil šanci napsat Historii?

Zdroj: [1][2][3]

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.