Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Migranti našli nový způsob, jak nás oblafnout! Oni nejsou vůbec blbí! Za idioty jsme tady akorát my!

By  Lajkit.cz kvě 25, 2016

Uprchlíci našli nový způsob, jak si zajistit speciální zacházení v zemích Evropy. Vydávají se za nezletilé. Podle portálu hamburg.de se v roce 2015 do Hamburku dostalo 6.808 nezletilých uprchlíků. Ve skutečnosti však do města přišlo reálně pouze 2.574 nezletilých migrantů. A zbytek jsou podvodníci.

Zhruba 63% z celkového registrovaného počtu nezletilých migrantů jsou ve skutečnosti podvodníci, kteří zletilosti dosáhli. Tyto podvody byly zjištěny při lékařských prohlídkách. Celkově do Německa přišlo v minulém roce údajně necelých 70.000 chlapců, kteří tvrdili, že jsou mladší než 18 let.

Jaké výhody má vydávat se za nezletilého uprchlíka? Nezletilí "političtí uprchlíci" nejsou posíláni do zemí původu. Žijí v dětských domovech pod péčí pedagogů. Pořádají se pro ně jazykové kurzy, či dokonce programy na zvládání agresivity a výlety. Úroveň péče je v těchto zařízeních velmi vysoká.

Nezletilí chlapci, kteří žijí na ulicích v severoafrických zemích, jsou různými zločineckými skupinami školeni ve zvláštních táborech, kde se učí kapesním krádežím. Následně jsou pak pašováni do Evropy. Ve zmíněných táborech dostávají drogy, aby ještě více klesla jejich morálka a vzrostla jejich bojovnost. Kariéra začíná krádežemi, pokračuje obchodem s drogami a končí loupežemi nebo loupežnými vraždami.

Být nezletilým kriminálníkem v Hamburku ovšem taky není k zahození, neboť mají luxusní zacházení. Pro podobné "vejlupky" bylo zřízeno zvláštní hlídané sídliště, které je etnicky rozdělené, aby nedocházelo mezi migranty k násilnostem. Egypťany od Marokánců oddělují ocelové dveře. Migranti totiž často propadají záchvatům zuřivosti a servou se nebo rozbíjejí vše, co se v obytných buňkách nachází, včetně nábytku a topení. Prostě nás tak hezky obohacují!

Zdroj: instory.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.