Print this page

Když matka objevila, co americký zubař udělal její dceři, zděsila se a podala žalobu

By  říj 16, 2015

Zubař jménem Dr. Howard Schneider byl obviněn za zneužívání dětí při provádění zcela zbytečných stomatologických zákroků. Jak toho docílil, když ve většině případů chtějí děti své rodiče jako doprovod v ordinaci, aby se cítily bezpečně, protože mají strach ztrhání zubů apod.?

Jednoduše - odůvodnil to tím, že jsou děti zvladatelnější, když tam nemají své rodiče. A pak už to bylo velice jednoduché, protože bez rodičů jsou děti bezmocné. Mohl si tak dělat, co chtěl.

Jedna maminka z těch rodičů, kteří své děti nechali v ordinaci samotné s doktorem, se však nedala. Když přišla pro dítě po klasické preventivní prohlídce, vyšla dříve sestra, aby předem maminku upozornila, že došlo k nehodě s její dcerou. Když vešla žena do ordinace, viděla, že její dcera je od krve. A tak se domáhala práva. A vše nakonec ještě zveřejnila na sociálních sítích, aby podnítila další rodiče, kterým se stala podobná věc.

Zmíněný doktor se po tom všem vzdal své licence, zavřel ordinaci a odešel z daného oboru. A i když protestuje, že je nevinný, další a další žaloby přicházejí každý den od rodičů postižených dětí, a tak je velmi těžké tomuto doktorovi uvěřit.

Snad nepřejde do žádného jiného oboru!

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.