Print this page

Otevřený dopis Trumpovi: Pane prezidente, zastavte prosím 20. ledna chemtrails!

By  led 20, 2017

Milý pane presidente,

Není žádný větší útok na suverenitu Spojených států amerických nežli každodenní sprejování toxickými chemickými aerosoly, prováděné globalisty NWO na oblohách celého světa. Fotografie, jako je níže uvedená, lze vidět v následujícím fotodokumentu: Chemtrails: Celoplanetární katastrofa vytvořená geoinženýrstvím.

Tento extrémně nebezpečný program chemického geoinženýrství prováděný americkou armádou musí být co nejdříve ukončen z mnoha zjevných důvodů. Nejzjevnější je ten, že toto svévolné znečišťování oblohy na celém světě vytvořilo dosud neuznanou, ale stále se horšící pandemii známou jako chemtrailsový syndrom. K tomuto katastrofickému ohrožení veřejného zdraví může docházet jen proto, že k tomu neuvěřitelně svolila americká federální vláda.

Jako president Spojených států jste hlavním velitelem amerických ozbrojených sil a máte moc zastavit geoinženýrské operace již tento pátek 20. ledna 2017.

Tento škodlivý program může být pravidelně prováděn pouze s plnou podporou Exekutivního odboru. Až toto vysoce destruktivní sprejování skončí, budeme „My, lidé“ vědět, že jste se, pane presidente, opravdu postaral o Americkou republiku.

Proč provádějí globalisté NWO chemické geoinženýrství nad Americkou po celá desetiletí, a to absolutně beztrestně?

To je otázka, na kterou by chtěl odpověď každý vědomý Američan.

Sprejování chemických aerosolů má mnoho účelů, jak pravděpodobně víte.

Nejvýznamnějším z těchto cílů je umělé vytváření globálního oteplování: nepřetržitým chemickým sprejováním, kombinovaným se zásahy frekvencí HAARP do chemické oblačnosti, je planeta dotlačována k závažné klimatické změně.

Tato informace mnohým uniká. Je skutečně životně důležité pro Trumpovu vládu, aby plně pochopila pravé geodynamické a atmosférické důsledky geoinženýrství. Neboť celé „globální oteplování“ spočívá v tom, že jsou letecky v podobě chemtrails sprejovány vysoké objemy aluminia (odvozeného z polétavého uhelného popílku), z něhož se v atmosféře stává vysoce hygroskopický hydroxid hlinitý. Viz EPA povoluje neomezené použití toxického uhelného popílku při chemických geoinženýrských operacích.

A ještě jedna poznámka ohledně uměle vytvářeného globálního oteplování. Ano, ke klimatické změně dochází, a bude docházet, dokud budou oblohy celého světa sprejovány aerosoly obsahujícími kysličník hlinitý. Tento kysličník je extrémně hygroskopický. A tato jeho vlastnost způsobila dramatický nárůst vodní páry, která se vytváří po celém světě, jak nyní dokazují nové vzorce počasí obsahující extrémní záplavy i sucho.

Vodní pára je již tak nejhojnějším skleníkovým plynem, což málokdo chápe. I CO2 je skleníkový plyn, ale planetu tlačí na samou hranici jejích možností umělé vytváření umělé vodní páry. Čím více vodní páry bude v zemské atmosféře, tím větší globální oteplení nastane.

Doufáme, že tento obraz chápete, pane presidente.

Dívejte se pozorně, když je někde velká chemtrailsová aktivita. Je tam i mnoho chemtrailsové oblačnosti a může být mnohem více srážek. Protože chemtrailsové operace k vytvoření deště tento déšť podstatně zesilují, čímž je významně zasažen celý globální hydrologický cyklus.

Lze říci, že radikální zvýšení množství vodní páry po celém světě významně přispělo ke skleníkovému efektu. Článek v odkazu jasně vysvětluje celý proces. Doufáme, že vaše vláda se jím bude podrobně zabývat, a rovněž i ostatními články na tomto webu.

Nyní víte, proč se říká, že globální klimatická změna je vytvořena lidmi: Ti, kteří schválili Operaci Indigo Skyfold a Operaci Cloverleaf, používají chemické geoinženýrství, aby silně zhoršili to, co bylo přirozeným trendem ke klimatické změně. Tím dosáhli opodstatnění globálního „managementu režimu CO2“ a transnacionálního „Matrixu uhlíkové kontroly“, aby mohli regulovat nezbytné aktivity lidstva a ukládat na ně daně.

Končíme tento dopis dotazem, proč americká vláda sype obrovská množství uhelného popílku na naši oblohu. Je to týž polétavý uhelný popílek, který je podle pravidel a regulací EPA odlučován jako toxický odpad v uhelných elektrárnách. Proč by k tomu jinak docházelo, pokud by to nebylo záměrným cílem geoinženýrů?

Americká vláda sprejuje tuny toxického uhelného popela do atmosféry prostřednictvícm chemtrails (Česky: http://www.svetkolemnas.info/novinky/kontroverzni-realita/2061-20-let-stare-tajemstvi-odhaleno-kdo-a-proc-vyrabi-smes-rozptylovanou-v-chemtrails)

Jako občané víme, že dokud tyto barbarské praktiky vůči životnímu prostředí nebudou jednou provždy zastaveny, naše děti a vnoučata nebudou v bezpečí. Že náš vzduch, naše voda, země i potrava budou stále otráveny neustálým přívalem geoinženýrských chemikálií.

Prosíme vás, pane presidente, abyste toto učinil svou první prioritou, jakmile vstoupíte do Bílého domu. Celý svět zoufale potřebuje trvalý zákaz chemtrailsových operací.

Děkujeme vám za vaši pozornost k tomuto velice závažnému materiálu.

Kéž Bůh požehná vám i vašemu presidentství, a uchová Spojené státy v bezpečí.

S upřímnými pozdravy

Američtí občané znepokojení chemtrails

Zdroj: 1, 2

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.