Print this page

Chilské námořnictvo odtajnilo dosud neznámé záběry UFO, teré vypouštělo do atmosféry neznámou látku

By  led 31, 2017

Posádka vojenského vrtulníku, který prováděl rutinní let nad pobřežím Chile, natočila unikátní záběry neznámého létajícího objektu. UFO bylo pozorováno za denního světla v listopadu 2014 a doba jeho pozorování činila necelých deset minut.

Vojáci okamžitě kontaktovali pozemní základnu s dotazem, zda objekt vidí na radaru, ale bylo jim řečeno, že nikoli. Sami se s ním pokusili navázat rádiový kontakt na všech dostupných frekvencích, ale zůstal bez odezvy.

Objekt během pozorování vypustil do vzduchu dvakrát neznámou látku, která je viditelná pouze v infračerveném spektru. Vojáci sledovali těleso celou dobu, než zmizelo v oblacích. Chilská vládní organizace zabývající se pozorováním neznámých létajících objektů (CEFAA) zahájila okamžitě vyšetřování události, ale za více než dva roky nedospěla k vysvětlení, o co mohlo jít. Až nyní představitelé CEFAA souhlasili s odtajněním záběrů.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.