Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Co vidíte na obrázku jako první? Tento test odhalí váš podvědomý strach

By  srp 26, 2017

Opravdu víte, čeho se vaše podvědomí bojí? Možná dobře víte o tom, z čeho vám naskakuje husí kůže, jako třeba z pavouků nebo hadů. Ale co je vaším hluboce zakořeněným podvědomým strachem? Tento kvíz by vám mohl pomoci jej odhalit.

Pokud jako první spatříte housenku:

V tom případě se podvědomě bojíte duchů. Možná se též obáváte paralýzy, třeba jste ji už někdy v minulosti zažili. Také se můžete bát usínásí po děsivém filmu více, než obvykle.

Pokud jako první spatříte motýla:

Vaším podvědomým strachem je zrada. Jsi osoba, která byla možná víckrát zklamaná, než by si přála. Možná vás někdo podváděl, nebo vás zradil přítel. Možná tuto slabost umíte dobře skrývat, ale určitě ne vždy.

Pokud jako první spatříte nůž:

Máte podvědomý strach ze smrtelných nemocí. Můžete mít nevědomý strach ze smrtelných nemocí a také se bojíte utrpení. Také se můžete bát, že vás v jakýkoli okamžik potká smrt.

Pokud jako první spatříte jablko:

Tohle je zajímavé. Vaše podvědomí se bojí smrti. Tento strach se však netýká vás, ale vašich blízkých. Možná jste již ztratili někoho, kdo vám byl blízký.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.