Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Cestující si sundal v autobuse ponožky. To, co následovalo zřejmě nečekal

By  pro 12, 2017

Muž v Indii určitě nečekal, že když se pokusí udělat si z autobusu obývák, bude to mít pro něj dalekosáhlé následky.

Pasažér, který cestoval z indického státu Himachal Pradesh do Nového Dillí, se rozhodl udělat si pohodlí a dát si dolů boty a také ponožky, co se však kvůli smradu vůbec nesetkalo s pochopením ostatních spolucestujících.

Když ho ostatní pasažéři požádali, aby zapáchající věci odložil nebo vyhodil z důvodu štiplavého zápachu, jejich majitel to odmítl a vyvolal tak pořádku hádku. Řidič autobusu, který toho už měl plné zuby, byl nucen muže vysadit na policejní stanici v okrese Una ve státě Himachal Pradesh.

Policejní šéf Sanjeev Gándhí pro místní média řekl, že cestující byl zatčen a obviněn z toho, že má na svědomí obtěžování na veřejnosti a později byl propuštěn na kauci. Dodal, že vyhrožoval ostatním cestujícím a rozruch se svým smradem způsobil i na policejní stanici.

Strůjce smradu se však jen tak nevzdal a podal stížnost proti ostatním pasažérům a posádce autobusu kvůli obtěžování a trval na tom, že jeho ponožky byly v naprostém pořádku a vůbec nezapáchali. Podle policie opustil oblast v jiném autobuse už na druhý den.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.