Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Video s Obamou na dovolené vyvolalo bouřlivou reakci na sociálních sítích

By  úno 08, 2017

Fotografie Baracka Obamy, který se učí kitesurfingu na návštěvě u miliardáře Richarda Bransona na Panenských ostrovech, vyvolaly bouřlivou reakci uživatelů Twitteru a Facebooku.

Někteří uživatelé měli dokonce dojem, že Obama žije v nějaké jiné Americe.

„Nemůžu říct, že si to vůbec nezaslouží, ale, zatraceně, nelze si představit natolik odlišné verze roku 2017, než je moje a Obamova," píše žurnalistka Kendra Jamesová.

​„Tahle fotografie je ekvivalentem esemesky „Mám nové číslo, kdo je to?, odeslané Americe," píše žurnalistka Dana Schwartzová.

„To jen pro případ, že byste si mysleli, že se Obamovi stýská po Americe," píše AJ+. Někteří srovnali dojmy, kterými na ně tyto fotografie zapůsobily, s tím, co cítí dvojice po tom, co se rozešly, když u jednoho ze zamilovaných je všechno v pořádku a u druhého je situace naprosto opačná.

„Obama pózuje pro foto v duchu „Mám se výborně!", jak obvykle malicherně reagují na rozchod," píše luckyturner.

Někteří uživatelé Twitteru ale měli při pohledu na amerického prezidenta upřímnou radost.

„Tvoje tvář, když jsi konečně nechal té nervózní práce a když ti všichni říkají, že přímo záříš," píše Elizabeth Pears.

Včera zveřejnil Branson na svém kanálu na YouTube video s názvem Richard proti Barackovi, na kterém spolu soutěží na prknech.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.