Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Olympijská vítězka z Ruska: Norské lyžaře bych poprosila, aby radši mlčeli

By  úno 28, 2017

Trojnásobná olympijská vítězka Julija Čepalovová komentovala výpady norského lyžaře proti ruské sportovkyni Nataliji Matvejevové.

„Abych pravdu řekla, Nory bych vůbec poprosila, aby radši mlčeli. Řekla bych to asi takhle, sportovci závislí na lécích by se měli zúčastnit odpovídajících soutěží", řekla Čepalovová v interview pro RT.

Podle bývalé ruské sportovkyně nebude reakce na adresu norské běžkyně na lyžích Theresy Johaugové, diskvalifikované kvůli dopování, po jejím návratu tak negativní. „Takový přístup bohužel pozorujeme pouze ve vztahu k Rusům. Rozumní lidé se tak ale nechovají. Existují ovšem individua, která se nedokážou kontrolovat. Možná, že je to spojeno s nějakým pocitem křivdy, že byl někde někdo lepší než oni, možná i s pocitem strachu," dodala lyžařka.

Dvojnásobný olympijský vítěz a třináctinásobný mistr světa Petter Northug prohlásil, že ruská lyžařka Natalja Matvejevová nemá na mistrovství světa kvůli své dopingové minulosti co dělat. Poté zakázala Norská lyžařská federace svým sportovcům, aby kritizovali sportovce z jiných zemí a také zástupce médií.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.