Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Liberálové se utápěli v slzách radosti poté, co na předávání Oscarů zazněl verš z Koránu

By  úno 28, 2017

Liberálové na sociálních médiích jásají poté, co byl během veřejné děkovné řeči v neděli u příležitosti předávání Oscarů citovaný Korán, posvátná kniha islámu. Tento moment byl oslavován takzvanými bílými „progresivisty“, kteří nevidí ironii islámského náboženského textu ze 7. století.

Když se syrská „statečná záchranářská organizace“ White Helmet (bílé helmy), která získala uznání za její údajné úsilí „při záchraně děti pohřbených pod troskama ve válkou zmítané Sýrii“, podělila o verš z Koránu prostřednictvím třetí strany, nemělo to být nic výjimečného. Tvůrci oceněného filmu o bojích v Sýrii se však nedostali do Spojených států, protože Department of Homeland Security věří, že členové organizace mohou představovat bezpečnostní rizika. Asadův režim věří, že představitelé White Helmet jsou spojeni se sunnitskými teroristickými skupinami, a tak američtí národní bezpečnostní experti neumožnili vstup syrských cizinců do země.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.