Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Melania Trump naléhá na Američany, aby už nevěřili farmaceutickým společnostem a obrátili se na přírodu

By  bře 04, 2019

První dáma Melania Trump přičítá své dobré zdraví hojivé a životadárné síle přírody a na Američany naléhala, by přestali být silně závislí na Velké farmakologii, že ta jim dá „magický elixír“ uzdravující jejich nemoci.

Loading...

Melania Trump podnikající túru po dětských nemocnicích ve Washingtonu D.C. řekla, že chce Americkému lidu připomenout „dary přírody“ a to, jak příroda a venkovní svět v této velké zemi tak štědrá může „k hojivému procesu přispívat.“

Tato první dáma řekla: „Vášnivě věřím v začleňování a interpretaci přírodních prvků do našich každodenních životů, abychom tak vytvořili hřejivé, útulné a pozitivní prostředí. Věřím, že stejný prospěch z přírody může pomoci i se zdravím a blahobytem všech dětí.“

V názorech paní Trumpové na zdravotní péči se odráží názory jejího manžela, přičemž prezident Trump nadále Američany varuje před zlovolností a excesy Velké farmakologie.

Prezident Trump během interview s Opie a Anthonym na Sirius XM varoval, že očkování proti chřipce je největší podfuk v historii medicíny vytvořený Velkou farmakologií, aby si nahrabali prachy od bezbranných lidí a ještě jim přivodili zdravotní potíže.

Vyléčený pacient je ztracený zákazník

Když očkování proti chřipce zavrhoval jako „naprosto neúčinné“, tak vyhlásil, že ho nikdy nedostal.

„Nikdy jsem ho neměl. A tak jsem ani neměl chřipku. Nelíbí se mi představa, že vám do těla stříkají nějaký hnus. A to v podstatě dělají. A tohle (ty poslední chřipkové vakcíny) už od počátku nikdy nebyly účinné.

„Mám kamarády, kteří se na základě své víry nechávají očkovat proti chřipce, a ti chřipku dostávají. Víte, to mi pomáhá k takovémuto smýšlení. Viděl jsem spoustu zpráv, že očkování proti chřipce je téměř úplně neúčinné.“

Trump má pravdu, očkování na chřipku je fakt největším medicínským podfukem v historii. Je plné „hnusu“ včetně formaldehydu a rtuti – dvou silných neurotoxinů a dokonce i očkovací průmysl přiznává, že laboratorní testy dokazují, že ten populární píchanec nefunguje.

Významnou otázkou tedy je, proč se ten toxický medicínský hoax, který nepodporuje nic více, než dogmatika víry ve stylu vúdú spolu s vychytralým marketingem, smí každý rok vnucovat všemu obyvatelstvu.

S tím, jak je v Bílém domě prezident Trump a tato první dáma, se tedy připravte, že zažijete otřesy odvrácené zkorumpované strany Velké farmakologie.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.