Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Panika v Miláně. Ozbrojený Afričan ohrožoval kolemjdoucí. Policie musela střílet

By  dub 10, 2017

Itálie: Okamžiky strachu v Miláně. Nelegální imigrant z Afriky dnes ráno ohrožoval s velkými noži kolemjdoucí. Muž byl zatčen, ale nešlo ho zadržet pomocí pepřového spreje, takže policisté byli nuceni střílet na nohy.

Obyvatelé v ulici Monza zažili strach, když jeden ozbrojený Afričan začal ohrožovat přítomné.

Imigrant z Afriky se potuloval v Miláně bez dokladů. Ohrožoval s noži kolemjdoucí. Několik lidí uvedlo, že se zdálo jakoby „zešílel“ !!! Vyhrožoval také policii, která zasáhla po hádce v jednom Kebabu. Muž byl zatčen, ale nešlo ho zadržet pomocí pepřového spreje, takže policisté byli nuceni střílet na nohy. Byl převezen do nemocnice San Raffaele, není v ohrožení života.

Zraněný muž byl pod vlivem kokainu, marihuany a opiátů.Ten muž neměl žádné dokumenty, a nebyl identifikován ... Podle první rekonstrukce to začalo hádkou s dalšími dvěma lidmi, pravděpodobně egyptské národnosti, kteří pak odešli. Okolo 7 hodin ráno přišel dovnitř a posléze vyšel ven z Kebabu (je otevřený 24 hodin) a začal křičet chaotickým způsobem slova jako „bastardo“, mávaje přitom noži jako řezník.

Milánský kvestor, Marcello Cardona, prohlásil:

„Každý detail tohoto konkrétního zásahu dnes dopoledne bude podtržen a zvýrazněn, tato epizoda nám umožnila analyzovat koncept reakčního času, což je velmi důležité v důsledku toho, co se stalo ve Stockholmu včera. Dnes, během několika minut, subjekt byl neutralizován a my měli jistotu, že se nejedná o teroristický čin. Je-li zde tato osoba nelegáně, jsem dal instrukce, že nesmí zůstat v Itálii. Jsem přesvědčen, že ten, kdo páchá trestnou činnost, ten by zde neměl být, stejně tak si myslím, že je když je příjímání děláno inteligentním a organizovaným způsobem, má to velký význam pro bezpečnost."

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.