Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Budeme voličům lhát, přiznává veřejně Stropnický. Dáte mu hlas?

By  dub 21, 2017

Podzimní volby se blíží mílovými kroky a politici všech možných stran a straniček dělají všechno možné, aby v nich uspěli.

A tak vznikají nová spojení. Po KDU-ČSL, které se spojilo se STAN, vznikla další nová volební koalice. Strana zelených Matěje Stropnického se pro podzimní sněmovní volby spojuje s hnutím Změna svého bývalého člena a bývalého krajského předsedy Strany zelených Jana Korytáře. Ve skutečnosti to znamená, že Zelení se vlastně spojují s jinými zelenými, kteří se ale jmenují jinak.

Stropnický bytostně touží po tom dostat se opět do sněmovny. Copak o to. To je naprosto legitimní úsilí. O co jiného by také politická strana měla usilovat. A Matěj pro to dělá opravdu vše, co může. Změnil název strany, logo a vytvořil nové předvolební spojenectví.

A pracuje i na předvolebních tématech. A jde na to kluk jeden zelená opravdu od lesa. Tolik touží po poslaneckém křesle, že je ochoten popřít i vlastní přesvědčení. Respektive zatajit je před voliči! A tak mění tři stranická témata, která byla doposud hlavní páteří jejich snažení. Nehodlá už v předvolebním klání akcentovat ani genderovou problematiku, ani svou slabost pro přijímání migrantů a už vůbec ne svůj kladný vztah k nezákonnému obsazování kdejakých budov, tedy ke squattingu.

„Shodli jsme se na tom, že ve volebním programu nebudou tři témata: gender, squatting a migrace,“ prohlásil pro média Stropnický. „Pokud se chceme dostat do sněmovny, musíme řešit věci, které řeší většina veřejnosti. Čili o squattingu česká veřejnost od strany zelených do voleb neuslyší,“ dodává předseda strany.

Pokud tomu tedy rozumíme správně, pak tenhle nový volební konglomerát se veřejně přiznává k tomu, že hodlá voličům zapřít témata, která jsou jim bytostně blízká, předložit jim témata, o kterých se domnívají, že je voliči chtějí slyšet a lhát jim, že za ně budou v poslaneckých lavicích cedit krev.

A ty své gender pitomosti, svou slabost pro migranty a popírání zásad ochrany vlastnictví legalizací squattingu vytáhnou zase až po volbách!

Jít do voleb s tím, že zamlčí svůj program a ještě to veřejně oznámí, dosáhl Stropnický skutečně nové, kvalitativně vyšší úrovně své hlouposti a nevolitelnosti!

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.