Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Angela Merkelová: Falešný prorok Evropy

By  kvě 16, 2017

Svojí iniciativou na zpřísnění zákonů o zbraních, jejímž cílem je, aby se zbraně nedostaly do "nesprávných rukou," ministr spravedlnosti Maas necílí na islamisty, kteří pro Německo představují existenciální hrozbu, ale na obskurní německou skupinu s názvem "Občané Říše."

Německý deník Bild popisuje zákon navržený Maasem takto: "13-letá dětská nevěsta by musela svědčit proti svému manželovi a říct, že její blaho jako dítěte je v ohrožení. Pokud ani dítě ani Zemský úřad péče o mládež nepodá stížnost, manželství by bylo pro všechny praktické účely prohlášeno za legitimní." Tento zákon rozhodně nebere v úvahu možnost důvěrného nátlaku na dítě, natož nepřehlédnutelnou pravděpodobnost přímých hrozeb.

Ministr spravedlnosti Maas se evidentně stará více o "genderovou image", než aby se staral o opravdu utlačované ženy a ohrožené děti. V novém zákoně navrženém nedávno jeho ministerstvem, Maass odmítl zákaz dětských manželství.

"Pro Francii i Německo jdoucí v letošním roce k volbám, však existuje možnost demokratického sametového "evropského jara."

Ve svém prvním poselství německá kancléřka Angela Merkelová poučovala zvoleného prezidenta Donalda Trumpa o pohlavní, rasové a náboženské rovnoprávnosti. Jak to vyjádřil New York Times, Merkelová "stanovila svou cenu" pro spolupráci Německa s Trumpovou administrativou, jmenovitě "úctu k lidské důstojnosti a menšinám od člověka, který zesměšňoval obojí."

Pokud to bylo něco víc než politické gesto a kancléřce Merkelové by skutečně záleželo na "lidské důstojnosti" nebo právech těch nejzranitelnějších osob, měla by začít u sebe doma.

Po rok trvajícím vyšetřování masových sexuálních útoků v Kolíně nad Rýnem, kde odhadem 2 000 imigrantů (většinou z arabských a muslimských zemí) obtěžovalo nejméně 1200 žen, se téměř všem mužům podařilo vyváznout bez trestu.

Ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska Ralf Jäger potvrdil minulý týden tento výsledek, když řekl, že "většina případů [znásilnění a sexuálního napadení v Kolíně nad Rýnem] zůstane nevyřešena." Podobné koordinované sexuální útoky provedené migranty proběhly také v dalších německých městech, včetně Hamburku, kde bylo hlášeno více než 500 zkoumaných případů. Očekává se, že zůstanou také "nevyřešeny".

Angela Merkelová, která poučovala Donalda Trumpa o genderu, se ani neobtěžovala navštívit ženy, které byly znásilněny a napadeny v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech - přestože se tyto ženy staly obětí její vlastní nezdařené politiky otevřených hranic.

Jak se opět blíží Silvestr, "multikulturní" ráj Angely Merkelové vypadá stále víc a víc jako policejní stát. Podle uniklých důvěrných policejních zpráv zveřejněných v německých novinách Express, se Kolín nad Rýnem proměnil v opevněné město, aby se zabránilo opakování loňských masových sexuálních útoků. Bezpečnostní síly budou monitorovat ulice pomocí vrtulníků, bezpečnostních kamer, pozorovatelen a hlídek jízdní policie. Město Hamburk údajně také podnikne podobné kroky.

Zatímco vláda Angely Merkelové vyzbrojuje policii, probíhají snahy zpřísnit zákony o zbraních pro obyvatelstvo. Jak 28. listopadu oznámila veřejnoprávní stanice Deutsche Welle: "Ministr spravedlnosti Heiko Maas vyzval ke zpřísnění zákonů o zbraních, aby se zbraně nedostaly do nesprávných rukou." Touto svojí nejnovější iniciativou necílí ministr Maas na islamisty, kteří pro Německo a zbytek západního světa představují existenciální hrozbu, ale na obskurní německou skupinu s názvem "Občané Říše."

Ministr spravedlnosti zjevně sdílí Merkelové zkreslený pohled na svět. Po silvestrovských sexuálních útocích v Německu navrhl Maass "léčit" epidemii znásilnění zákazem "sexistické reklamy." V dubnu Deutsche Welle hlásila:

Cílem tohoto návrhu (který je údajně reakcí na sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem na Silvestra) je vytvořit v Německu "moderní genderovou image"... Plakáty nebo reklamy, které "redukují ženy či muže jen na sexuální objekty" by v budoucnu mohly být zakázány. V případě sporu bude muset rozhodnout soud.

Ministr spravedlnosti Maas se evidentně stará více o "genderovou image", než aby se staral o opravdu utlačované ženy a ohrožené děti. V novém zákonu nedávno navrženém jeho ministerstvem Maass odmítl zákaz dětských manželství. Oficiální německé statistiky odhadují počet dětí v manželství v Německu na 1 475, z nichž 361 jsou mladší 14 let – toto je rostoucí trend díky nekontrolované migraci z muslimských zemí.

Německý deník Bild popisuje zákon navržený Maasem takto:

"13-letá dětská nevěsta by musela svědčit proti svému manželovi a říct, že její blaho, jako dítěte je v ohrožení. Pokud ani dítě, ani Zemský úřad péče o mládež nepodá stížnost, manželství by bylo pro všechny praktické účely prohlášeno za legitimní."

Tento zákon rozhodně nebere v úvahu možnost důvěrného nátlaku na dítě, natož nepřehlédnutelnou pravděpodobnost přímých hrozeb.

V Německu Angely Merkelové je právo fyzicky zdatného muže - migranta nadřazeno právu sexuálně napadené ženy a bezbranného dítěte.

Po volebním vítězství Donalda Trumpa, upínají liberálové z celého světa své veškeré naděje na Merkelovou. "Osiřelí" liberálové, v podstatě ovšem autoritářští, zřejmě hledají nového vůdce, za nímž by se mohli sešikovat. Mnozí v hlavním proudu na Západě už německou kancléřku nazývají "vůdkyní svobodného světa." Po prohře Clintonové označil americký internetový časopis Politico Merkelovou téměř mesiášským termínem "globální spasitel."

Zatímco se Merkelová bude na podzim roku 2017 ucházet o znovuzvolení pro čtvrté volební období, počítá s extrémně příznivým mediálním pokrytím a nadšenou podporou od celebrit, což by jí mělo umožnit znovu zvítězit.

Poté, co demokratické kandidátce Hillary Clintonové nevyšel pokus stát se prezidentkou, odletěl prezident Barack Obama do Německa, aby podpořil pokus Merkelové o znovuzvolení. Poté co si Británie zvolila Brexit a Trump vyhrál bitvu o Bílý dům, se liberální establishment a řadoví liberálové v médiích hlavního proudu horečně snaží udržet Merkelovou u moci. Porážka Merkelové z rukou ožívající nacionalistické strany, jako je Alternativa pro Německo (AFD), by mohla udeřit na jejich "globalistický projekt" přímo v srdci Evropy.

Německé volby v letošním roce budou především referendem o politice otevřených hranic Angely Merkelové. Bylo to především její pozastavení hraničních kontrol (a Dublinského protokolu) v září 2015, které otevřelo stavidla pro arabskou a muslimskou masovou migraci.

Pokud se křesťanští demokraté (CDU) Angely Merkelové vynoří jako největší strana a podaří se jí být v čele další vládní koalice, bude to médii a elitami vydáváno za ospravedlnění její politiky "Uprchlíci vítejte".

Neočekávaná prohra Merkelové by nicméně mohla znamenat zánik nejen pro její politiku masové migrace, ale i pro celý "evropský projekt" sídlící v Bruselu – německý "Brexit" ("Dexit"?).

Pro Francii i Německo jdoucí v letošním roce k volbám, však existuje možnost demokratického, sametového "evropského jara."

Vijeta Uniyal je Ind, analytik aktuálních události, působící v Evropě.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.