Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Místní obyvatelé jsou naštvaní na Čechy. Takto se usadili s karavanem přímo na promenádě...

By  kvě 18, 2017

Karavan s českými poznávacími značkami, který ve středu ráno zaparkoval přímo na známé promenádě v chorvatském Zadaru, řádně rozčílil místních obyvatel. Jak informuje server zadarski.hr, kolemjdoucích jeho posádka ještě více šokovala, když před svůj pojízdný domov poskládal židle a nafukovací bazének. Místo je přitom známé jako oáza klidu v těsném sousedství rušného centra, kde se místní i turisté rádi procházejí a kochají se výhledem na moře.

Policie je však proti kempování na nábřeží, které se stalo hitem chorvatských sociálních sítí, bezmocná. Češi totiž mají na parkování na nejexkluzivnějším místě Zadaru povolení, přišli na závody vodních skútrů, které se ve městě konají tento víkend.

"Na všechno máme řádně dokumenty na tento i příští víkend," tvrdí organizátor Davor Hundić. Proč ale pro parkování karavanů soutěžících, jejichž mají dorazit ještě dvě desítky, nezvolil místo například na pláži vzdálené od nábřeží přibližně čtvrt hodiny chůze, o tom se chorvatské média nezmiňují.

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.