Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Nejedná se o poplašnou zprávu. Čtenář se zamýšlí o tom, co může nastat

By  čen 20, 2017

Rychlé zavedení eura a zrušení důchodu. Po tři roky bude mít naše automobilka v Mladé Boleslavi zmrazené platy, aby se nemohl zlepšit kurs koruny k euru.

Tím vznikne povinnost ESM /euroval/ – placení cizích dluhů. Bude to mít za úkol budoucí premiér. Ten, který zde potřebuje cizáky při výrobě kuřat za devět tisíc čistého. O nesnesitelných pracovních podmínkách škoda mluvit.

V roce 2040 bude definitivně zrušen důchod v celé EU. Pilný věděl, proč mluvil o pracujících důchodcích. Během deseti let hrozí nesplatitelnost veškerých dluhů – platí pro všechny obyvatele EU. V Bilderbergu na pravidelném květnovém setkání se dojednaly tyto věci. Důchody budou pobírat jen státní úředníci a politikové. Díky snížení populace nebudou peníze na důchody. Krutý diktátor v Rusku podporuje rodinu a porodnost se tam zvyšuje, takže tyto problémy se Ruska týkat nebudou. Po volbách má být ministr financí Pilný.

Do deseti let se plánuje ekonomická recese. Konjunktura nikdy netrvá věčně a nejpozději do dvou let se situace otočí opačným směrem. Bohužel jsme závislí jen na automobilovém průmyslu a na jediné zemi, pokud jde o export. Na to upozorňoval už Klaus asi před deseti roky. Naštěstí Zeman rozšiřuje obchody na všechny strany, takže případná krize nemusí být tak bolavá.

Nepodmíněný příjem má být 6 630 kčs. Je to spočítáno třemi odborníky. Všechny ostatní dávky včetně důchodu budou zrušeny. Pilný neřekl větu o důchodcích jen tak. Důchodci skutečně budou „sekat trávu“ až do smrti, nechtějí-li zemřít hlady.

Andreje musím pochválit, poprvé v životě řekl pravdu – „Česká televize je zkorumpovaná pakáž.“ Po volbách má v plánu ji zprivatizovat a koupit si ji. Nevěříte? V televizní debatě prohlásil – „Jak to víte, že jsem vyšetřován?“ I zahraniční tisk ví o tom, že je vyšetřován českou policií a Evropskou utopií. Cením si toho, když má nějaký politik smysl pro humor, to je velmi vzácné.

Dle Svobodného vysílače máme hodit do urny prázdný nebo poškozený lístek. Kdopak asi platí toto médium? Cui bono? Proč jsem si vzpomněl na Fltavu v osmašedesátém? Pamětníci vědí…

ČT velmi průhledně lže o těžbě lithia. Prý jde o bezcenný odpad. Proč se tedy akcie lithia prudce zvyšují? Proč má zájem o těžbu i All Brightová a firma až z Austrálie? Kde je ministerstvo pravdy, aby ukázalo na tuto lež? Na těžbu nerostů máme českou specializovanou firmu Diamo.

Vláda R. Fica odsouhlasila kvóty pro příjem čmoudů. Jde o příjem desetitisíců cizáků ročně. Nepodepsal Bohuš na poslední chvíli něco podobného? Nebudeme po volbách překvapeni? I Jidáš prohlásil, že do voleb nikoho nepřijmeme. A co po volbách?

Jen hlupák pohrdá cenzurovanými informacemi. Tragedie demokracie je, že tito lidé mají volební právo. Bohužel, i kdybychom přijímali desetitisíce vandráků ročně, prodali lithium do ciziny, poslali české vojáky do první linie ve válce s Ruskem, díky záměrnému ničení rodiny bychom stárnuli a vymírali, aby nebyly peníze na důchody, tito oVčané nikdy nepochopí, že je to jejich zásluhou. Slyšeli jste u těchto lidí aspoň jednou jedenkrát normální rozumný argument místo vulgárního urážení?

Miroslav Petr

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.