Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Žena byla po 23 hodin mrtvá a ty strávila údajně v „Pekle“, kde potkala Michaela Jacksona, papeže Jana Pavla II a spoustu dalších celebrit

By  čen 21, 2017

18letá Angelice Elizabeth Zambrano Mora z Ekvádoru napsala, připravte se na obskurní setkání se svým Bohem, a v tom mluví o tom, jak byla 23 hodin mrtvá, přičemž se nacházela v Pekle mezi spoustou celebrit, mezi které patřil zpěvák Michael Jackson a papež Jan Pavel II.

Loading...

Tato žena vypověděla (viz originální video s výpovědí na konci článku), že ji Ježíš vzal na exkurzi do Pekla a do Nebe a mluvila o slavných lidech, které v Pekle viděla, i o nádheře Nebes a o vytržení na konci časů.

Cesta do Pekla a zpět odhalila slavné celebrity

Tato žena říkala, že jí Hospodin sdělil, že v Pekle je mnoho slavných lidí a mnozí, kteří byli Hospodinu známí, a povídala, že jí ukázal jinou část pece. Uchyluje se pak k líčení onoho místa a toho, jak spatřila ženu obklopenou plameny, jimiž byla mučena, a prosila Hospodina o milost.

Řekla, že Hospodin jí pokynul rukou a řekl jí, aby se podívala na onu ženu tam v plamenech, že to je Selena. Pak k oné ženě přicházeli blíže, zatímco on křičela a skučela, aby jí byla projevena milost a vzali ji z tohoto místa. O Hospodinovi tvrdila, že na onu ženu pohlédl a řekl jí, že teď už je na lítost příliš pozdě.

Mora dostala pokyn, aby lidstvu o Pekle pověděla

Pak Mora řekla, že jí ta žena žádala, aby celému lidstvu pověděla o tom, co viděla, a řekla jim, aby se na toto místo neodvažovali, říkala, že Mora by měl lidem říci, aby neposlouchali písně, které tato žena zpívala, nebo aby žádnou z jejich písní nezpívali. Mora se jí tedy zeptala, proč, a dostala odpověď, že pokaždé, když lidé poslouchali nebo zpívali její písně, tak byla mučena ještě více. Rovněž řekla, že lidé, kteří poslouchali písně, které natočila, když byla ještě živá, přijdou na to samé místo.

Mora pak povídala, jak se rozhlédla do dálky a spatřila mnoho démonů a ti všichni ze sebe kropili něco, co vypadalo jako déšť. Zeptala se tedy Hospodina, co to je, co to vidí, a ten jí řekl, že tam v plamenech jsou lidé a ti na ně volají o pomoc. Ti démoni ovšem mají nařízeno, aby se jim vysmívali a ty jejich plameny zvětšovali.

Mora přidala tvrzení, že tam byla i síra a ta pomáhala zvětšovat ty plameny spolu s nárůstem utrpení těch lidí, což ty démony přimělo, aby se jim vysmívali ještě více. Hospodin Moře řekl, že taková je odměna těm lidem, kteří nelitovali.

Pak povídala, že ji Hospodin vzal na místo, kde byl muž, který byl velice známý. Mora řekla, že žila životem mladé křesťanské dívky a žila ve víře, že když lidé zemřou, tak jdou do nebe, že ale zjistila, že se mýlila.

Mora řekla, že v Pekle spatřila papeže Jana Pavla II

Po smrti papeže Jana Pavla II jí říkali, že ten je teď už v nebi a spočívá v míru s anděly. Hlásila však, že ho viděla v pekle a že i on byl mučen, jelikož nelitoval. Mora řekla, že se Hospodina zeptala, proč je tam, a Hospodin jí řekl, že ač obvykle kázal k mnoha lidem, tak nemluvil pravdu a že měl radši peníze než kázání o spáse. Hospodin řekl, že papež odmítl věřit, že Peklo je reálné, ale teď už zjistil, že reálné je.

Mora pak vyprávěla, že jí Hospodin předvedl velkou obrazovku, kde ukázal život papeže Jana Pavla II a k tomu Hospodin uvedl, že na tom místě byla spousta modlářů. Tvrdila, že když se dívala, tak spatřila velkou spoustu peněz a papež měl spoustu z nich. Hospodin jí pak řekl, aby lidstvu vyprávěla o tom, co viděla, a řekla lidem, že je čas, aby se k němu obrátili.

Lidé v okovech kráčí do Pekla včetně Michaela Jacksona

Pak Hospodin Moře ukázal tunel a v něm byla spousta lidí kráčející skrze něj, všichni v řetězech na rukou i nohou. Rovněž na svých bedrech táhli břemena a Hospodin jí řekl, že tito lidé jej ještě nepoznali. Mora si pak všimla některých členů své rodiny, kteří byli také v té řadě, a Hospodin jí řekl, ať k nim jde a řekne jim, že pochodují do Pekla. Řekl, že si Moru vybral jako strážce, a tak jim šla říci pravdu.

Hospodin pak uvedl, že do Pekla přichází mnoho slavných a velice důležitých lidí a jedním z nich je i muž, který byl slavný sice po celém světě, ale že ve skutečnosti byl Satanista. Tím mužem byl, jak jí řekl, Michael Jackson. Hospodin ji informoval, že uzavřel smlouvu s ďáblem, aby se mohl stát slavným a měl fanoušky. Hospodin ji rovněž poučil, že ty tance, kterými byl Jackson proslulý, jsou způsobem, jakým se pohybují démoni, když v Pekle mučí lidi. Mora tvrdila, že Hospodin jí Michaela Jacksona ukázal, jak i ten je mučen v plamenech. Hospodin jí řekl, že lidé by si neměli přehrávat jeho písně a zpívat je.

Mora povídal, že Hospodin jí nakázal, že by měla jít a sdělit lidem, že on na ně čeká, a oni že by se mu měli vzdát, načež on jim poskytne pak pokoj. Pak jí ukázal tunel, do kterého se propadalo mnoho tisíc lidí do propasti, a duše tam padaly závratnou rychlostí. Hospodin Moře řekl, že to je o tom, jak lidstvo hyne a on pláče.

Video s celou její obskurní výpovědí:

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.